Vacature
13-03-2020

Mettler-Toledo B.V. zoekt Field Service Engineer

Word het gezicht van ons bedrijf

Beschik je over een technische MBO en wil je graag aan de slag in een technische buitendienst? Bij Mettler Toledo zoeken we nieuwe collega`s voor diverse regio`s in Nederland. Interesse? Lees snel de vacature.

Wat ga je doen?

Als Field Service Engineer ben je ‘buiten de deur’ aan het werk bij onze klanten. Denk aan het plegen van onderhoud, oplossen van storingen en het installeren van nieuwe apparatuur. Je komt bij bedrijven in verschillende interessante sectoren: industrie, laboratorium en retail.

Bij nieuwe collega`s geloven we in goede begeleiding, dus we gooien je niet meteen in het diepe. Je volgt een intensief traject, je loopt mee met ervaren collega’s, we leiden je op in metrologie en je volgt producttrainingen. Kortom, we doen er alles aan om je op te leiden tot een zelfstandige specialist.

Waar beschik jij over?

Spreekt een baan als Field Service Engineer je aan? Dan gaan we ervanuit dat je een gezonde dosis ambitie hebt en aan de slag wilt om je verder te ontwikkelen. Verder zijn de volgende zaken belangrijk:
* Je hebt minimaal je MBO 3 of 4 afgerond in de richting WTB, Elektro, Mechatronica, IT, Laboratorium of Chemie (MLO);
* Je spreekt goed Nederlands en Engels;
* Je bent fulltime beschikbaar;
* Je hebt je autorijbewijs;
* Je bent klant- en kwaliteitsgericht, en je functioneert zowel zelfstandig als in een team;
* Je bent woonachtig in de regio Noordoost-Nederland.

Wat bieden wij jou?
Start je als Field Service Engineer, dan zorgen wij voor trainingen, begeleiding en coaching. Daarnaast mag je rekenen op:
* Een goed salaris;
* Een bedrijfsauto;
* Laptop en smartphone;
* 25 vakantiedagen en 9 ATV-dagen;
* Een vervolg van je carrière bij een wereldwijde marktleider.