Industry news
09-01-2019

 

 

 

Inventech vanaf heden official dealer van Bruins Instrument

Snelle en accurate NIR-meting voor landbouw- en voedingsmiddelenindustrie

Inventech Benelux is vanaf januari 2019 de officiŽle dealer van de robuuste NIR-analyseapparaten en hoge resolutie UV-VIS-NIR-spectrofotometers voor de landbouw-, vlees- en voedingsmiddelenindustrie van Bruins Instruments. De gepatenteerde monochromatortechniek staat aan de basis van elk instrument en zorgt voor een zeer accurate en snelle meting. In ťťn meting van slechts enkele ogenblikken geven de instrumenten inzicht in parameters als vocht, proteÔne, olie, zetmeel, vezels, gluten, amylose en vele andere variabelen afhankelijk van het aangeboden product. ďUniek aan de analyzers van Bruins is ook dat ze worden geleverd met kant-en-klare kalibratiemethoden waar onze klanten direct mee aan de slag kunnenĒ, aldus Marc Steinmetz, Managing Director van Inventech Benelux.

De verschillende analyzers van Bruins werken met dezelfde techniek, alleen is de wijze waarop producten voor de meting kunnen worden aangeboden verschillend. Er zijn analyzers voor de meting van granen en/of oliehoudende zaden, gemalen (graan)producten, pastaís en pulp, zowel in reflectie als in transmissie zoals de Agricheck, AgriCheck Plus en AgriCheck XL. En analyzers voor vlees, vleesproducten, zuivelproducten of een combinatie van genoemde producten, zoals de FoodCheck en InfraCheck.

Meer informatie over de analyse instrumenten van Bruins vindt u op www.inventech.nl. Ook kunt u contact opnemen met Kees van der Sar, Product Manager Spectroscopie, via email: vandersar@inventech.nl of via telefoonnummer: 0162-460404.