Job vacancy
13-05-2019

BEGE zoekt een Sales Engineer Motion control & Servo

Versterk jij ons team met passie voor regeltechniek, innovatie en commercie?

BEGEís missie is het creŽren, optimaliseren en onderhouden van betrouwbare aandrijfsystemen om zo grote en kleine industriŽle ondernemingen te ontzorgen. Versterk jij ons team met jouw passie voor regeltechniek, innovatie en commercie?

Wat ga je doen als Sales Engineer Motion control & Servo
Je bent verantwoordelijk voor eigen key accounts - je begrijpt wat jouw klanten nodig hebben op het gebied van motion control en servo en weet dit advies helder en doelgericht over te brengen.
Je ondersteunt klanten bij het aankoopproces van de diverse motion control & servo producten van de organisatie. Je houdt rekening met de wensen van de klanten, mogelijkheden en de te behalen resultaten.
Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van o.a. frequentieregelaars, PLC & HMI, MIG encoders en servo-aandrijvingen en bent het interne aanspreekpunt op het gebied van elektrotechnische kennis van integrale aandrijfsystemen.

Wat wij vragen
Wij zoeken een ambitieuze collega met relevante ervaring in de motion control & servo. Ben jij afgestudeerd in Werktuigbouw, Elektrotechniek, Mechatronica of Technische Bedrijfskunde en zoek je een leuke (starters)functie? Dan is jouw sollicitatie van harte welkom.
Je werkt nauwkeurig, kunt snel schakelen en bent communicatief vaardig. Je werkt zelfstandig en blijft graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en deelt je opgedane kennis met je collegaís.

Download hiernaast de vacature waarin we uitgebreid beschrijven wat deze functie inhoudt, wat we je bieden en van je vragen.