Productbeschrijving
14-06-2018

 

 

 
VIDEO: htttp://www.youtube.com/v/h1mwfPTNh8c

Persen en vernietigen alles uit één hand

Kanaalbalenpers, papiervernietiger en hardeschijfvernietiger

Schmitt Recycling in Fulda vertrouwt volledig op HSM. Eigenaar Wolfgang Schmitt schat het hoge vermogen en de betrouwbaarheid van de HSM-machines op waarde. Het moderne machinepark helpt hem om de concurrentie aan te gaan.

Er het eigenlijk net zoals bij Asterix: Schmitt Recycling in Fulda is een kleiner MKB-verwijderingsbedrijf met ca. 30 medewerkers. Het wordt omgeven door twee concurrenten met internationale achtergrond. Daarom moet het familiebedrijf zich wapenen tegen de sterke concurrentie. Ze hebben een duidelijke persoonlijke omgang met de klanten en ze werken met een infrastructuur, die in principe gebaseerd is op vermogen en duurzaamheid. Eigenaar Wolfgang Schmitt vertrouwt bij deze strategie volledig op HSM. In totaal drie machines van huize HSM staan ondertussen op zijn 15.000 vierkante meter grote bedrijfsterrein in de plaats Besges in de regio Fulda. Van de vernietger voor vaste schijven “HSM Powerline HDS 230” tot de papiervernietiger “DuoShredder 6060” en een VK 12018 RFU”, de op een na grootste kanaalbalenpers uit het HSM-assortiment. “HSM is de enige aanbieder, die het gehele spectrum aanbiedt voor de recyclingsindustrie. Dat vinden wij een zeer groot voordeel”, zegt Wolfgang Schmitt. “Wij halen alles uit één hand”.

„HSM is de enige aanbieder, die voor een recyclingsbedrijf het gehele spectrum aan ‚vernietigers en persen‘ aanbiedt.“
Wolfgang Schmitt, Directeur Schmitt Recycling und Entsorgung GmbH & Co. KG, Fulda

De feiten

Bedrijf

Schmitt Recycling is een regionaal actief verwijderingsbedrijf met 35 medewerkers. Op het gebied van papier perst en verwerkt Schmitt Recycling jaarlijks ongeveer 36.000 ton.

Opdracht

Schmitt Recycling gebruikt bij het vernietigen van papier een te klein apparaat, de aanwezige kanaalbalenpers kwam in de periode dat er continu dure uitvaltijden ontstonden. Oplossing Schmitt Recycling gebruikt tegenwoordig de HSM-kanaalbalenpers “VK 12018 RFU”, de papiervernietiger “DuoShredder 6060” en de hardeschijfvernietiger “HSM Powerline HDS 230”. Alle belangrijke machines van het bedrijf komen bij HSM vandaan.

Voordelen

* Alle machines “uit één hand”
* Kanaalbalenpers Vermogensstijging van rond 50 procent, groter balenformaat en hoger balengewicht, daarom geoptimaliseerde logistiek
* Goede reinigingsmodus van de balenpers * Papiervernietiger vernietigt papier en mappen, grotere capaciteit en hoge zekerheid, dankzij kleiner deeltjesformaat
* Hardeschijfvernietiger, maakt gegevens werkelijk onleesbaar, biedt nieuwe markt