Productbeschrijving
11-10-2016

Twee nieuwe Allgaier tuimelzeven voor de kunststofindustrie

De twee Allgaier tuimelzeven worden ingezet voor het scheiden van een zeer fijne kunststoffractie met een ultrasoon zeefdek.
Het ultrasoon systeem biedt een uitgebreide selectie van verschillende programma’s.
Er zijn 16 voorgeprogrammeerde instellingen (Jobs) opgeslagen in de generator die gebaseerd zijn op zes basis bedrijfstoestanden.
De instellingen kunnen gemakkelijk worden opgeroepen met één druk op de knop, het zeefdebiet is te optimaliseren en de intensiteit is precies af te stellen.
Deze functies zorgen er voor dat de ultrasone reiniging zeer gemakkelijk aan te passen is aan het af te zeven product en dit tot een optimum in te stellen.
Gebruikers kunnen procesgegevens voor evaluatie verzamelen via een PC interface. Op het display kan op elk moment informatie zoals instellingen, waarschuwingen en foutboodschappen worden afgelezen. Overige analoge en digitale inputs en outputs laten toe om het zeefsysteem extern te sturen. De hoogfrequent kabel kan een lengte tot 50m hebben en laat de gebruiker toe de generator op een centrale plaats te installeren.
De ATEX certificatie biedt de mogelijkheid het zeefsysteem in een gezoneerde omgeving te plaatsen, zones 20 (binnen), 21 (buiten) en 22 (generator).