Nederlands
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Berichten augustus 2018

Plaats uw bericht
Unieke automatische vaten-leger Dinnissen Wereldwijde primeur voor giftige/explosieve poederachtige producten
Unieke automatische vaten-leger Dinnissen
Wereldwijde primeur voor giftige/explosieve poederachtige producten Dinnissen Process Technology heeft een systeem ontwikkeld, gebouwd, getest en geleverd voor het automatisch openen, ledigen en reinigen van vaten met toxische en / of explosieve inhoud. Uitgerust met luchtafzuiging voor het hanteren van giftige dampen of stof, een vatenkantelsysteem met instelbare ledigingssnelheid en automatische natte of droge reiniging.
28-08-2018  |  3487x  |  Productnieuws  | 
Whitepaper over ontwerpen van een weegsysteem Penko biedt u de helpende hand
Whitepaper over ontwerpen van een weegsysteem
Penko biedt u de helpende hand Wegen is een vak. Zoals veel dingen lijkt het eenvoudiger dan het is. Ook deze techniek kent de nodige aandachtspunten. Om het u gemakkelijk te maken heeft Penko die, per type weegsysteem, voor u op een rijtje gezet. Inmiddels zijn deze hulpmiddelen, in de vorm van white papers, voor de volgend weegtoepassingen beschikbaar: *niet automatische weegsystemen voor nautische toepassingen. *eigenschappen van vulsystemen op gewicht. *systemen voor het vullen van vloeistoffen op gewicht. *controleweegsystemen. U kunt ze direct downloaden van onze site. Ieder document geeft een beknopte beschrijving van de toepassing, geeft aan wat de aandachtspunten zijn, specificeert de wettelijke eisen en welke types instrumentatie voor dit doel in aanmerking komen. Met deze informatie bent u dus al aardig op weg. Dit is slechts een greep uit de vele soorten weegapparatuur. Er komen dus meer beschrijvingen.
28-08-2018  |  2266x  |  Kort nieuws  | 
Geen overdosering van (dure) additieven/masterbatch Nieuw: DPK gravimetrisch inkleurapparaat van Moretto
Geen overdosering van (dure) additieven/masterbatch
Nieuw: DPK gravimetrisch inkleurapparaat van Moretto Kotraco introduceert de DPK: een gravimetrisch inkleurapparaat van Moretto voor het bijzonder nauwkeurig gravimetrisch doseren van additieven, zoals masterbatch (MB). Deze doseerunit is een compacte loss in weight doseereenheid en is geschikt voor intermitterende of continue dosering. Het gepatenteerde weegsysteem (loadcell technologie) zorgt voor een minimale gevoeligheid van machinebewegingen. De DPK heeft daardoor een doseernauwkeurigheid tot ± 0,03%. De doseerunit kent zelfkalibratie, waardoor de precisie - ook bij lage doseringen – gewaarborgd blijft. De MB-trechter is uitgevoerd in transparant acrylmateriaal zodat de operator van afstand eenvoudig het gebruikte additief en de status van de unit kan zien. De besturing van de DPK doseerunit heeft een intuïtieve bediening en is bijzonder eenvoudig te programmeren. Voor spuitgieten volstaat het invoeren van het shotgewicht en het gewenste percentage MB dat vervolgens voor ieder shot nauwkeurig wordt afgewogen
26-08-2018  |  2258x  |  Productnieuws  | 
Introductie: Mario Jasper Manager Service & Maintenance bij DMN-WESTINGHOUSE
Introductie: Mario Jasper
Manager Service & Maintenance bij DMN-WESTINGHOUSE Per 1 augustus is Mario Jasper als Manager Service & Maintenance toegetreden tot het DMN-Westinghouse team. In deze rol gaat hij de wereldwijde Service and Maintenance strategie opzetten. Ook zal hij verantwoordelijk zijn voor de verkoop van Service Level Agreements (SLA’s) en de implementatie van het 5-jaar garantie project. Hij is gestationeerd op het hoofdkantoor in Noordwijkerhout. Over zijn nieuwe functie zegt Mario: ”Ik ben enthousiast over de toetreding tot dit team en de mogelijkheid om onze wereldwijde strategie voor service en onderhoud vorm te geven. Omdat DMN-Westinghouse in de afgelopen decennia veel doseersluizen en wissels heeft verkocht, is er een hoog potentieel voor aftersales diensten. Onze producten staan bekend om hun hoge kwaliteit en ik vertrouw erop dat onze service zal bijdragen aan een nog hoger niveau. Ik kijk er naar uit om onze klanten te bezoeken en de voordelen van onze after sales services te bespreken.”
24-08-2018  |  2503x  |  Kort nieuws  | 
Powder flow cursus
Granutools presenteert de powder flow cursus Je wordt ondergedompeld in de fysica van poeders, metingen van poeder vloeiende eigenschappen en training op verschillende instrumenten. De cursus is gericht op toepassingen en processen voor de additive manufacturing van metaalpoeders, voor algemene industrieën en voor de farmaceutische industrie .
23-08-2018  |  2386x  |  Kort nieuws  | 
Engineering van procesinstallaties op IP2018 Diverse presentaties en hotspots op Industrial Processing
Engineering van procesinstallaties op IP2018
Diverse presentaties en hotspots op Industrial Processing Om een procesinstallatie optimaal te ontwerpen is een geraffineerde engineering nodig. Iedere klep, leiding, instrument, drukvat en tank moet perfect op elkaar aansluiten. Alle individuele componenten creëren samen een geheel. Onder meer voor de chemische, farmaceutische, levensmiddelen en petrochemische industrie biedt Industrial Processing alle specialistische kennis over de procestechniek op component- en installatieniveau. Hoe kiest u bijvoorbeeld het perfecte tankontwerp dat voldoet aan de gewenste hygiënische voorschriften? Marcel Houtzager van Altermij-De Gouwe houdt op woensdagochtend 3 oktober een presentatie over “Sanitair versus EHEDG (European Hygienic Engineering & Design Group) in een tankontwerp”. Hoe herkent u de waarde van EHEDG? Het verschil tussen een sanitaire en de EHEDG uitvoering in het tankontwerp worden besproken en uitgelegd. Want de eisen zijn vaak onduidelijk; hoe letterlijk worden behoeftes bedoeld? De wens in het ontwerp is EHEDG maar
23-08-2018  |  2391x  |  Kort nieuws  | 
Nieuwe aanwerving bij Retec Instruments
Het nieuwe seizoen start opnieuw vol enthousiasme bij Retec Instruments uit Wetteren Het nieuwe seizoen start opnieuw vol enthousiasme bij Retec Instruments uit Wetteren. De meetspecialist wierf zopas Stefaan Van Durme aan, en gaat nu met een 7 koppig team verder. “Wij zijn de laatste jaren steeds blijven groeien. Dankzij goede investeringen in software en de efficiëntie van ons team, konden wij lang met hetzelfde team verder werken en bleven nieuwe aanwervingen even uit” zegt David Vervaele, technisch en commercieel manager van Retec. “Als specialist in het meten van niveau, druk, debiet en temperatuur, is ervaring zeer belangrijk. Dat onze mensen al zo lang in het vak meedraaien, zorgt ervoor dat zij heel veel applicaties kennen, en ook voor de meest uitdagende situaties een goed meetinstrument kunnen bieden. Net dàt is onze specialiteit. Wij verkopen meet- oplossingen. Een productie die hapert omwille van een slechte meting is een nachtmerrie voor onze klanten”. Met de aanwerving van Stefaan Van Durme, ex-Krohne, haalt Retec een specialist
16-08-2018  |  2394x  |  Kort nieuws
Monster-carrousel zonder externe contaminatie Volledig configureerbaar systeem, zonder tussenkomst van een operator
Monster-carrousel zonder externe contaminatie
Volledig configureerbaar systeem, zonder tussenkomst van een operator Voor het automatisch nemen van monsters heeft Dinnissen een volledig configureerbaar systeem ontwikkeld. Het risico van externe contaminatie is nihil. De monsters worden in de carrousel gebufferd zonder tussenkomst van een operator. De monster-carrousel werkt accuraat en is dankzij de slimme constructie vrijwel altijd in te passen in zowel nieuwe als bestaande installaties.
15-08-2018  |  3053x  |  Productnieuws  | 
DPP: Dinnissen Productivity Platform Altijd en overal inzicht in uw procesinstallatie
DPP: Dinnissen Productivity Platform
Altijd en overal inzicht in uw procesinstallatie Dinnissen; Productivity Platform (DPP) betreft een all-in oplossing om op elk tijdstip en vanaf iedere plaats veilig en betrouwbaar inzicht te verkrijgen in productiedata en onderhoudsgegevens van een procesinstallatie. Het DPP biedt mogelijkheden voor onder meer remote service, live machine monitoring en dashboard creatie. Het cloud-gebaseerde DPP verzorgt bij inloggen automatisch een update van de procesgegevens. Het platform is te gebruiken met zowel smartphone, tablet als PC.
15-08-2018  |  2583x  |  Productnieuws  | 
Nieuwe LIW feeder met beproefde besturing Doseren via trilgoot
Nieuwe LIW feeder met beproefde besturing
Doseren via trilgoot Jesma, ontwikkelaar en producent van industriële weegoplossingen heeft haar portfolio uitgebreid met een LIW feeder d.m.v. trilgoot dosering. Net als bij de LIW feeders met schroef dosering, kent de doseringsnauwkeurigheid geen afwijking gedurende het vullen van de weegbunker tijdens doseren.
14-08-2018  |  2069x  |  Kort nieuws  | 
Precia-Molen neemt deel aan Industrial Processing beurs WoTS 2 t/m 5 oktober Jaarbeurs Utrecht
Precia-Molen neemt deel aan Industrial Processing beurs
WoTS 2 t/m 5 oktober Jaarbeurs Utrecht Industrial Processing is de grootste vakbeurs voor de totale natte en droge procesindustrie in de Benelux. De beurstitel vindt in 2018 plaats als één van de werelden van de ‘World of Technology & Science’ (WoTS). De exposanten tonen op de World of Industrial Processing de laatste trends, producten en ontwikkelingen op het gebied van procesapparatuur, -engineering en -automatisering. De exposanten van Industrial Processing, waaronder Precia-Molen Nederland, staan in hal 9 (en een deel in hal 8) van Jaarbeurs Utrecht. Bezoekers van WoTS kunnen met één badge alle werelden gratis bezoeken. Precia-Molen heeft een stand op de Machevo Hotspot stand B040 in hal 9. Registreer voor gratis toegang op onze website via de link hiernaast.
14-08-2018  |  2373x  |  Kort nieuws  | 
Ronde zeefmachine verwijdert overmaatse vervuiling
Ronde zeefmachine verwijdert overmaatse vervuiling
Kemira Chemicals (UK) Ltd. (Kemira), onderdeel van chemiegroep Kemira Oyj, is producent van geavanceerde chemicaliën voor industriële toepassingen. Op zijn productielocatie in Ellesmere Port in het Verenigd Koninkrijk produceert Kemira verschillende coagulanten voor de behandeling van afvalwater. Zoals met alle Kemira-producten is alleen de hoogste kwaliteit aanvaardbaar, iets dat wordt weerspiegeld door de hoge kwaliteit van de grondstoffen en de verwerkingsapparatuur die bij de productie wordt gebruikt. Bij het zoeken naar een oplossing voor het screenen van binnenkomende bulkpoeders nam Kemira contact op met Russell Finex - wereldwijd producent van chemische zeef- en filtratieapparatuur. Kemira had problemen ondervonden met verontreiniging in het chemisch productieproces. Chemische bulkgrondstoffen bevatten vaak verontreiniging die apparatuur zoals reactoren, pompen en kleppen kan beschadigen. Grondstoffen zoals aluminiumhydraatpoeder worden via transportbanden
10-08-2018  |  1989x  |  Kort nieuws  | 
Emerson voltooit acquisitie Aventics Overeenkomst breidt het bereik van Emerson uit in de Fluid Automation
Emerson voltooit acquisitie Aventics
Overeenkomst breidt het bereik van Emerson uit in de Fluid Automation St. Louis, 17 juli 2018 - Emerson (NYSE: EMR) heeft vandaag bekendgemaakt dat het de aankoop van Aventics heeft voltooid, een wereldleider op het gebied van slimme pneumatica-technologieën voor toepassingen in de machine- en fabriekautomatisering. De acquisitie zal het bereik van het bedrijf in de groeiende fluid automation markt van $ 13 miljard aanzienlijk vergroten en de aanwezigheid van Emerson’s automatiseringstechnologie in Europa verstevigen. Aventics is een sterke aanvulling op de mogelijkheden en oplossingen van Emerson op belangrijke discrete en hybride automatiseringsmarkten. De overname creëert een van de breedste portfolio’s van fluid control en pneumatische apparaten die detectie- en bewakingsmogelijkheden bevatten om de uptime en prestaties van systemen te verbeteren, de veiligheid te vergroten en het energieverbruik te optimaliseren. Aventics, met kantoren in Laatzen, Duitsland, heeft wereldwijd ca. 2.100 werknemers en vijf productielocaties. Over
09-08-2018  |  2274x  |  Kort nieuws  | 
Zes aspecten bij de keuze van een bandweger
Zes aspecten bij de keuze van een bandweger
Men wil graag een bandweger plaatsen in zijn of haar productieproces, maar welk model is het beste voor de toepassing? Rice Lake Weighing Systems Europe B.V. uit Heteren (voorheen Master Engineering B.V.) is al sinds jaren specialist op het gebied van bandwegers en één van de marktleiders in Nederland, België en ook de rest van Europa. De verkoopspecialist van Rice Lake krijgt bijna dagelijks de vraag om een bandweger aan te bieden. Voordat er een offerte gemaakt kan worden, zullen er een aantal gegevens duidelijk moeten zijn. Vragen zoals product, capaciteit in kg of ton/uur en bandbreedte lijken logisch! Echter van groot belang zijn ook de volgende zaken: Bandsnelheid De bandsnelheid moet in de pas lopen met de capaciteit. Een hoge bandsnelheid met een lage capaciteit gaat zeker niet werken, omdat er dan te weinig product in kg op het weegframe ligt. Opvoerhoek van de transportband Hoe steiler de band, hoe moeilijker het is om nauwkeurig
09-08-2018  |  3217x  |  Productnieuws  | 
Perslucht die uw product niet vervuilt Voor veilig voedsel moet perslucht hygiënisch zijn
Perslucht die uw product niet vervuilt
Voor veilig voedsel moet perslucht hygiënisch zijn Meestal zit het persluchtsysteem uit het zicht, in een hok achteraf, met de leidingen door de muur of in het plafond. De kwaliteit van de perslucht die in de buurt of zelfs in contact komt met uw product is echter afhankelijk van hoe schoon de ingenomen lucht is en of het systeem niet langzamerhand is vervuild met olie of biofilm. Het is niet alleen nodig dat het systeem technisch goed werkt en voldoende lucht op druk genereert, maar ook dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Wat de kritische plekken en factoren in een persluchtsysteem zijn, en hoe u kunt zorgen dat die de kwaliteit niet verminderen, staat in de praktijkrichtlijn Hygiënische perslucht, die in een workshop op 19 september wordt gepresenteerd. Er zijn ook fabrikanten die onderdelen voor het persluchtsysteem laten zien.
09-08-2018  |  2376x  |  Kort nieuws  | 
Horizontale balenpersen oplossing bij afvalverwerking De horizontale balenpers HSM HL 4812
Horizontale balenpersen oplossing bij afvalverwerking
De horizontale balenpers HSM HL 4812 HSM GmbH + Co. KG, de Zuid-Duitse fabrikant van balenpersen, PET-oplossingen en datavernietigers, biedt met zijn product assortiment economische oplossingen voor professionele afvalverwerkers en industriële toepassingen. De balenpersen van de fabrikant nabij de Bodensee zijn altijd specialisten, wanneer het erom gaat, afvalmateriaal tot wel 95% te comprimeren en tot onvermengde, optimaal transporteerbare balen te persen. Met de technische uitrusting, het bedieningsconcept en de inleg van omvangrijke kartonnage is de horizontale balenpers HSM HL 4812 het optimale apparaat voor de kleinhandel en kleinere centrale magazijnen. Met een uiterst hoge perskracht van 480 kN is de HSM HL 4812 geschikt voor kartonnage maar ook voor het persen van folie. De hoog verdichte balen, afhankelijk qua materiaal, bereikt een gewicht tot wel 420 kg, heeft een balenafmeting van circa 1100 x 750 x 1200 mm en wordt door een viervoudige draad-ombinding bijeen gehouden. De optimale balenafmetingen
09-08-2018  |  2623x  |  Productnieuws  | 
Geef duidelijk de aanwezigheid van lithiumbatterijen aan Gemakkelijk aan te brengen verpakkingslabels van Brady
Geef duidelijk de aanwezigheid van lithiumbatterijen aan
Gemakkelijk aan te brengen verpakkingslabels van Brady Conforme vrachtwagenpictogrammen voor lithiumbatterijen op betrouwbare materialen zorgen voor meer ADR-conformiteit, en gemakkelijk aan te brengen verpakkingslabels waarschuwen werknemers en hulpverleners voor verpakkingen met zeer ontvlambare lithiumbatterijen die moeilijk te blussen zijn. Veiligheidsrisico’s van lithiumbatterijen Wanneer een lithium-ionbatterij beschadigd raakt, kan een kortsluiting ontstaan die het zeer reactieve lithium in de batterij kan doen ontbranden en brand kan veroorzaken. Bij oververhitting kunnen lithium-ionbatterijen zelfs ontploffen. Daarom moet vanaf 31 december 2018 het transport van lithiumbatterijen met UN-nummers 3090, 3091, 3480 en 3481 geïdentificeerd worden met voorgeschreven verpakkingslabels en een ADR-pictogram klasse 9A op vrachtwagens. Betrouwbare, conforme pictogrammen voor vrachtwagens Brady biedt het ADR-pictogram klasse 9A voor lithiumbatterijen voor vrachtwagens aan op betrouwbare materialen die
09-08-2018  |  2554x  |  Productnieuws  | 
Bezoekersregistratie voor Solids Antwerpen 2018 geopend Registreer u nu voor een gratis bezoek
Bezoekersregistratie voor Solids Antwerpen 2018 geopend
Registreer u nu voor een gratis bezoek De bezoekersregistratie voor Solids Antwerpen 2018 is vanaf nu weer geopend.  Registreer nu uw bezoek voor gratis toegang en kom op 17 en 18 oktober in Antwerp Expo de nieuwste innovaties in de bewerking, verwerking, opslag en transport van droge bulkgoederen ontdekken.
06-08-2018  |  2509x  |  Kort nieuws  | 
Verband tussen zeefanalyse en beeldanalyse Beeldanalyse - Dynamic Image Analyse (DIA)
Verband tussen zeefanalyse en beeldanalyse
Beeldanalyse - Dynamic Image Analyse (DIA) Dynamic Image Analyse (DIA) is inmiddels een veelgebruikte werkwijze voor routinematige analyse van deeltjesgrootte en -vorm in veel industrieën. In deze whitepaper leggen we uit hoe traditionele zeefanalyse met succes kan worden vervangen door DIA. De resultaten die door beide technieken worden geproduceerd, kunnen zodanig worden aangepast dat productspecificaties op basis van zeefanalyse ongewijzigd blijven. Gebruikers van beeldanalyse profiteren van verminderde werklast, een hogere sample doorvoer en gedetailleerde resultaten.
06-08-2018  |  2523x  |  Whitepaper  | 
Snijkracht XL voor snelle monsterverwerking De RETSCH SM 400 XL, een model voor specifieke vereisten
Snijkracht XL voor snelle monsterverwerking
De RETSCH SM 400 XL, een model voor specifieke vereisten Deze molen is ideaal geschikt voor het primair voorsnijden van grote samples tot 170 x 220 mm, afhankelijk van de toepassing, kan de snijmolen de gewenste eindfijnheid in één stap behalen. Het volume van de maalkamer van 7,5 l en het grote oppervlak van de bodemzeven (240 x 240 mm) maken volledige homogenisatie mogelijk, zelfs van grote monstervolumes in één werkgang. Daardoor is de monsterdoovoer aanzienlijk hoger dan die van kleinere modellen. Dankzij de optionele cycloon-zuigcombinatie is de SM 400 XL ook geschikt voor het malen van warmtegevoelige materialen. Deze tool verbetert niet alleen de materiaalafvoer, maar biedt ook een koelend effect dankzij de luchtstraal. De wegklapbare trechter en verwijderbare bodemzeven zorgen voor een snelle en eenvoudige reiniging van de molen. Naast de SM 400 XL biedt RETSCH 3 types snijmolens voor verschillende vereisten: van het voordelige basismodel en universeel geschikt standaardmodel tot de heavy-duty molen met RES-technologie.
06-08-2018  |  3038x  |  Productbeschrijving  |   | 
Gietijzeren Iron NEMA 60 Hz voor de Amerikaanse markt Transtecno levert NEMA versie gietijzeren aandrijvingen
Gietijzeren Iron NEMA 60 Hz voor de Amerikaanse markt
Transtecno levert NEMA versie gietijzeren aandrijvingen De Iron serie gietijzeren aandrijvingen is ook beschikbaar in de NEMA-versie met 60 Hz motoren. Deze range biedt de oplossing voor zwaardere toepassingen: • Draaimoment: 900 - 3500 Nm • Zwaardere toepassingen, gietijzeren frame en covers • Modulair • Uitwisselbaar met alle belangrijke producten op de markt De NEMA-versie is ontworpen om beter in te spelen op de behoeften in de Amerikaanse markt.
03-08-2018  |  1874x  |  Kort nieuws  | 
Hoe kies ik de juiste weegschaal voor mijn productieproces?
Hoe kies ik de juiste weegschaal voor mijn productieproces?
Nauwkeurig wegen is een kritieke stap in veel productieprocessen omdat nauwkeurige meetresultaten bijdragen tot een consistente productkwaliteit, het materiaalverbruik optimaliseert en minder product verspilt. In de meeste industrieën is het ook een juridische verplichting de meetnauwkeurigheid te documenteren. Wat u ook koopt, er zijn altijd verschillende prijs- en kwaliteitsniveaus. Maar hoe vindt u de juiste weegschaal voor uw productieproces? Naast het weegbereik en de afleesnauwkeurigheid, de afmetingen, omgeving en toepassing van het weegsysteem, maken de verschillende weegtechnologieën, nauwkeurigheidsklassen en wettelijke vereisten het besluit niet al te makkelijk. Informatiegids ‘Selecting the Right Scale’ Mettler toledo heeft voor u daarom een informatiegids samengesteld. Het doel van deze informatiegids is om u te helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing. Het gebruik van de juiste apparatuur helpt u als producent naar een efficiënter
03-08-2018  |  2568x  |  Kort nieuws  | 
Meting van stofconcentratie verkleint kans op stofexplosie
Meting van stofconcentratie verkleint kans op stofexplosie
De AirSafe van Envea (voorheen SWR) is een meetinstrument die de stofconcentratie in de omgevingslucht kan meten. De tribo-elektrische sensor technologie van Envea heeft zichzelf al bewezen in duizenden applicaties waarbij stofconcentraties in processystemen gemeten wordt. Denk hierbij aan metingen in de omgeving van een besturingssysteem, silo’s, ketelhuizen of werkstations. De AirSafe monitort stofconcentraties op basis van vooraf ingestelde grenswaarden. Een voorbeeld hiervan is het voorkomen van stofophopingen in explosiegevaarlijke zones. De AirSafe kan gebruikt woorden voor het vroegtijdig detecteren van stof, wat een gevaar kan zijn voor de werkplaats. Werking De AirSafe bestaat uit een stroomkanaal en een tribo-elektrische stofsensor. Stofdeeltjes die via de luchtstroom worden gedragen passeren de sensor, waardoor een ladingsoverdracht wordt gegenereerd, welke gebruikt wordt als meetsignaal. Dit signaal wordt vervolgens geconverteerd tot een elektrische
01-08-2018  |  2795x  |  Productnieuws  | 
Stofexplosie voorkomen met snelle stofdetector ‘Dusty’
Stofexplosie voorkomen met snelle stofdetector ‘Dusty’
De Dusty stofdetector is ontwikkeld voor snelle detectie van stofdeeltjes na een filterproces en wordt geinstalleerd in metalen leidingen waar stofdeeltjes in het gas snel opgemerkt dienen te worden. Werking Wanneer er na hete filterproces stofdeeltjes worden gemeten in de gefilterde flow wordt er direct een alarm afgegeven omdat dit duid op een filterlekkage. De sensor kan stofconcentraties vanaf 0.1 mg/m3 meten. Daarnaast is de sensor geschikt voor gebruik in gevaarlijke zones, zoals zones waar explosiegevaar zich voordoet. De Dusty maakt gebruik van een tribo-elektrisch effect. Zodra stofdeeltjes langs of tegen de sensor bewegen, wordt er een meetsignaal gegenereerd die een schakelaar activeert zodra een bepaalde grenswaarde is bereikt. Systeem De Dusty is een compact apparaat dat dat werkt op een 24 V DC stroomvoorziening. Het punt waarop de sensor alarm geeft is vooraf afgesteld op 25 mg/m3 stof. Dit kan aangepast worden door de gebruiker op
01-08-2018  |  2487x  |  Productnieuws  | 
ARCHIEF
AUG
2018
JUL
2018
JUN
2018
MEI
2018
APR
2018
MRT
2018
FEB
2018
JAN
2018
DEC
2017
NOV
2017
OKT
2017
SEP
2017
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren