Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
04-06-2018  |  635x
Deel dit bericht

Sterk trefpunt voor vaste stoffen

Vooruitblik naar de Industrial Processing

Tijdens de Industrial Processing beurs zijn er veel equipmentleveranciers, dienstverleners en system integrators aanwezig die een sterke positie in de stortgoedmarkt innemen. Naast bedrijven die met een eigen stand hun laatste innovaties tonen, zijn er ook veel deelnemers op de Machevo Hotspots die noviteiten voor het productieproces te zien.

IndustriŽle eindgebruikers kunnen bij Engisol terecht als ze op zoek zijn naar innovatieve proces oplossingen voor vaste stof processen. In het bijzonder kunnen ze kennis maken met de laatste nieuwe ontwikkelingen op het gebied van grove en fijne vermaling van granulaire producten en ingrediŽnten tot fijne poeders. Op het vlak van drogers, indampers en membraanfiltratie maken de beursbezoekers kennis met een nieuwe sterk groeiende speler.

Overige exposanten hebben specifieke deskundigheid voor optimalisaties op het gebied van filtratie, zeven en mengen van poeders en andere droge stoffen. Daarvoor kunt u onder meer terecht bij Lampe Technical Textiles. Specifieke weeg- en doseeroplossingen vindt u bij de exposant Precia-Molen en bent u juist benieuwd naar de mogelijkheden van stofdichte en hygiŽnische verbindingen? Dan kunt u ook terecht op het paviljoen bij Vlint Holding.
 

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel