Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
17-05-2018  |  514x
Deel dit bericht
Impressie van de Machevo Hotspots op Industrial Processing 2018
Impressie van de Machevo Hotspots op Industrial Processing 2018

Aantal mooie plekken beschikbaar IP plattegrond

Nog maar een aantal mooie plekken beschikbaar in de beursplattegrond Industrial Processing

Op 15 mei heeft in de Jaarbeurs een succesvolle kick-off meeting van de Industrial Processing (IP) en de World of Technology & Science (WoTS) plaatsgevonden. De beurs die plaatsvindt van 2 t/m 5 oktober 2018 in het hallencomplex van de Jaarbeurs Utrecht. Op dit moment zijn er 98 bedrijven specifiek voor de IP definitief ingeschreven waarmee een groot deel van hal 9 gevuld wordt. Het aanbod bestaat uit een mix van toeleveranciers en integratoren die actief zijn in de natte én droge procesindustrie. Veel trouwe deelnemers zijn opnieuw aanwezig als exposant maar voor de 2018 editie zijn er ook een aantal bedrijven die juist na een periode van afwezigheid (op)nieuw exposeren. Zo blijft de Industrial Processing een sterk netwerk van bestaande en nieuwe contacten voor diverse industriële toepassingen.

Op dit moment is zelfs de definitieve beursplattegrond van de IP bekend. Er zijn nog maar een aantal mooie plekken beschikbaar. Mocht u interesse hebben in de actuele stand van zaken, neem dan contact op met het bureau van FHI.

Er wordt wederom een aantal projecten georganiseerd voor de bezoeker. Denk dan bijvoorbeeld aan de de Proces Innovatie Prijs (PIP): exposanten leveren noviteiten aan die worden beoordeeld door het publiek en een vakjury. Ook komen er seminars gericht op ‘voedselveiligheid’ en ‘procesoptimalisatie’ en kunnen de deelnemende bedrijven zich nog aanmelden voor het Virtual Reality-project getiteld ‘Experiencing Solutions’.

Krachten bundelen voor processing van solids

Vele bedrijven verenigen zich in gezamenlijke paviljoens op de Industrial Processing. Zo is er veel betrokkenheid bij het Pump plaza en er wordt enthousiast gereageerd op de Machevo Hotspots. Op de Machevo Hotspots tonen leden van de Machevo & Bulk vereniging gezamenlijk hun innovaties en delen zij hun brede kennis op het gebied van procesindustie. Dit paviljoen kan dan ook gerust hét middelpunt van toeleveranciers aan de procesindustrie worden genoemd.

Plantmanagers, procestechnologen, technische directies, ontwerpers en constructeurs die zich dagelijks bezighouden met de handling & processing van solids zijn constant op zoek naar verbeteringen van het productieproces. Tijdens de Industrial Processing beurs bundelen componenten-, equipmentleveranciers en system integrators in de stortgoedmarkt hun krachten op de Machevo Hotspots.
 

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel