Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Productbeschrijving
14-03-2018  |  1223x
Deel dit bericht
Een grondige check van een LBK door een specialist van Vlint verlengt de levensduur

Zijn uw luchtbehandelingskasten audit-klaar?

Aandacht voor LBK betaalt zich terug

Roest in uw luchtbehandelingskast? Of heeft u al tijden niet meer de hygiëne van uw luchtverdeelslangen gecheckt?

Voorkom onzuiverheden in uw proceslucht
Een zuiver binnenklimaat vraagt om aandacht. Bedrijven lopen anders het risico op corrosiedeeltjes in het productieproces of wildgroei van bacteriën en schimmels. Vlint Reconditionering kan het hele luchtbehandelingstraject, van luchtbehandelingskast tot luchtkanaal, herstellen, reinigen, ontsmetten en coaten. De reconditionerings-formule van Vlint betekent dat luchtbehandelingskasten weer als nieuw worden. Bedrijven besparen zo op energiekosten, voorkomen investeringen in nieuwe LBK’s en minimaliseren het risico’s op recalls.

Audit-klaar
De specialisten van Vlint zorgen voor het onderhoud van de kasten, zodat u zich kunt richten op uw core business. Dan brengen wij uw LBK’s op auditniveau en maken we uw proceslucht zuiver en veilig.

Bel ons gerust met uw vraag over zuivere lucht of maak een afspraak.
 

Bedrijfsinformatie

Vlint (vh Nedfilter B.V.)
Vlint (vh Nedfilter B.V.)
Vlint De nieuwe naam voor een zuiver klimaat en Proces Nedfilter heet vanaf nu Vlint! De bedrijven Nedfilter, Requa, Climexx en Insolids werken vanaf 11 april onder de naam Vlint. Vlint brengt de expertises bij elkaar waarin deze vier bedrijven grote ervaring hebben opgebouwd: filtratie, luchtverdeling, reconditionering en solids handling. Daarmee helpt Vlint bedrijven kwaliteits- en veiligheidsnormen te halen. Vlint heeft jarenlange ervaring met lucht-, proces-, en ontstoffingsfiltratie. Nedfilter is al meer dan 25 jaar actief met zuivering van lucht en liquids in de foodsector, energiecentrales en bijv. ziekenhuizen. Requa is gespecialiseerd in het reconditioneren van luchtbehandelingskasten en het reinigen van luchttrajecten. Climexx biedt diverse luchtverdeelsystemen voor industrie en utiliteit en Insolids biedt oplossingen voor het verbeteren van solids handling en productieprocessen. Bijvoorbeeld met systemen als industriële slangen en flexibele verbindingen. In de filtratie- en ontstoffingssector is veel expertise vereist, mede door kwaliteitsstandaarden als ISO 16890, EC 1935-2004, EC 10/2011 en ATEX. Daarnaast stellen klanten steeds hogere eisen aan hun leveranciers. Vlint speelt hierop in door het samenbrengen van de specialistische kennis van de vier bedrijven. Vlint zet een compleet kennis- en serviceconcept neer dat uniek is in de Benelux en dat klanten helpt om de complexiteit qua proceslucht volledig onder controle te brengen.
Laatst bijgewerkt: 02-03-2018
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel