Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
23-05-2017  |  1309x
Deel dit bericht

Een ‘Van Beek’ doet het gebruikt ook prima

Handelsonderneming Surplus Select positief over betrouwbaarheid Van Beek machines

Handelsbedrijf Surplus Select uit Swifterbant is in korte tijd uitgegroeid tot een gerenommeerde handelaar in gebruikte machines voor de bulkindustrie. Eigenaar Rick Soepenberg heeft veel goede ervaringen opgedaan met de schroeftransporteurs van Van Beek. “De meeste klanten uit hoogwaardige industrieën zijn bekend met Van Beek. Maar als dat niet zo is, dan gaat hun interesse zodra ze in ons magazijn zijn vaak meteen uit naar de Van Beek-machines.”

Opvallend nette afwerking
De eerste Van Beek-schroeftransporteur die Surplus Select inkocht zat bij een partij machines die Soepenberg had opgekocht bij een suikerspecialiteitenfabriek. “Deze schroeftransporteur viel meteen op door de nette afwerking en de extra’s die erop zaten. Hij is uiteindelijk bij een plantaardige oliefabriek beland. ”Inmiddels heeft Soepenberg naar tevredenheid tientallen Van Beek-machines verkocht.

Win-win
Andersom is ook Van Beek tevreden met de diensten van Surplus Select. “Als een klant bijvoorbeeld haar productie uitbreidt en een grotere schroeftransporteur nodig heeft, staat de oude eigenlijk alleen nog maar in de weg. Dan vertellen we vaak dat Surplus Select dit voor hen kan oplossen”, vertelt Perry Verberne, directeur van Van Beek.

Verberne merkt ook dat bedrijven Van Beek via Surplus Select leren kennen. “Het komt vaak genoeg voor dat iemand een gebruikte Van Beek wil aanpassen en dan weten ze ons hierdoor te vinden. We maken ook regelmatig mee dat mensen zo tevreden zijn over hun gebruikte schroeftransportsysteem dat ze een nieuwe willen als ze gaan uitbreiden.”

De eerste auto
De samenwerking is mogelijk doordat de twee bedrijven niet in dezelfde vijver vissen. “Mijn eerste auto was ook geen nieuwe, maar ik was er heel tevreden mee”, zegt Soepenberg. “Van Beek levert perfect maatwerk. Maar niet ieder bedrijf kan of wil die investering volledig doen”, legt hij uit. “Denk bijvoorbeeld aan startups of bedrijven die eerst willen aankijken of een nieuw product aanslaat. Dan is het handig om met een laag budget een machine te kopen die niet perfect op maat hoeft te zijn. Als er later een hogere output nodig is, kan altijd verder worden gekeken.”

Branche- en grensoverschrijdend
Het is uitzonderlijk dat een gebruikte machine uiteindelijk weer voor hetzelfde product wordt gebruikt. “Een schroeftransporteur voor melkpoeder wordt nu bijvoorbeeld voor koffiepoeder gebruikt. Maar het gaat ook vaak genoeg naar andere sectoren, bijvoorbeeld om wasmiddel te transporteren. Deze handel is ook grensoverschrijdend. Van de export belandt de helft in West-Europa en de andere helft in de rest van de wereld.”

Van Beek
Heeft u behoefte aan toevoegingen, aanpassingen of onderhoud voor uw gebruikte Van Beek of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenLogin controlpanel