Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Productnieuws
23-05-2017  |  1609x
Deel dit bericht
Ultra hygiŽnisch Glove-box systeem

S.T. Projects ontwerpt ULTRA HygiŽnisch Glove-box systeem

Geavanceerd en innovatief Glove-box systeem t.b.v. food & pharma gebruik

In opdracht van een grote multinational in de voedingsmiddelen industrie heeft S.T. Projects een vooruitstrevend model Glove-box ontwikkeld.

Glove-box principe
De Glove-box is een gesloten systeem waarbij de operator niet in direct contact komt met de grondstof. In de food en pharma industrie is het in gesloten omgeving verwerken van grondstoffen van groot belang. Operator- en productbescherming zijn belangrijke issues in dergelijke processen.

Op de bijgevoegde foto ziet u het uiteindelijke resultaat van de Glove-box applicatie weergegeven als geheel samengebouwd proces gedeelte.

Conform EU Machine-richtlijn
Het door S.T. Projects ontworpen Glove-box model voldoet aan alle actuele eisen op het gebied van machine-veiligheid (EU-richtlijn 2006/42/EG), FDA, EHEDG, containment en hygiŽne en is daardoor buitengewoon geschikt om als applicatie te dienen in de farmaceutische en voedingsmiddelen industrie.

Graag komen wij geÔnteresseerden in een persoonlijk gesprek e.e.a. nader toelichten.

S.T. Projects b.v.
Door jarenlange ervaring van haar medewerkers heeft S.T. Projects zich ontwikkeld tot een volwaardige leverancier voor de procesindustrie, met als specialisatie componenten en installaties voor de behandeling van droge stoffen en vloeistoffen. S.T. Projects heeft een groot aantal succesvolle projecten gerealiseerd waarvan vele bij bekende vooraanstaande bedrijven.

Onder de klanten van S.T. bevinden zich bedrijven uit de voedings- en genotsmiddelen industrie, kunststof-producerende en verwerkende industrie en de chemische en farmaceutische industrie. Door de brede ervaring van S.T. Projects kan aan de specifieke eisen binnen uw productie-omgeving worden voldaan.

Binnen de diverse disciplines waar ST. opereert, is zij in staat een totaal oplossing te bieden. Vanaf het opstellen van het eisenpakket, de daaropvolgende analyse van en/of testen met uw product tot aan de definitieve oplevering van het project is ST. de juiste partner. Van kleine tot grote projecten, van projectuitvoering in eigen beheer tot projectmanagement, de specialisten van ST. staan garant voor een professionele en betrouwbare oplossing.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Bedrijfsinformatie

S.T. Projects BV
S.T. Projects BV
S.T. Projects in Amersfoort is een organisatie opgebouwd uit medewerkers met meer dan 20 jaar ervaring die hun sporen hebben verdiend in de Bulk-solids handling, proces-technologie en vloeistofprocessen Hierdoor en door het reeds grote aantal succesvolle projecten bij veel vooraanstaande bedrijven heeft S.T. Projects een naam in de markt opgebouwd synoniem aan betrouwbaarheid, deskundigheid, inventiviteit, stabiliteit, degelijkheid en kwaliteit. Bij alle werkzaamheden die door S.T. Projects worden uitgevoerd is een hoofdrol weggelegd voor enkele principes die bepalend zijn voor de manier van werken namelijk : - Het meedenken met de klant - Samenwerking op basis van partnerschap - Gezamenlijke aanpak van problemen en het zoeken naar oplossingen - Een kosten effectieve benadering Door de jarenlange ervaring en up to date kennis van zaken kan S.T. Projects adequaat inspelen op de specifieke eisen van klanten uit bijvoorbeeld : ∑ De voedings en genotsmiddelen industrie ∑ De chemische industrie ∑ De farmaceutische industrie ∑ De kunststofproducerende en verwerkende industrie In deze vakgebieden kan S.T. Projects haar klanten van dienst zijn als : ∑ Turn key contractor ∑ Project uitvoerder ∑ Engineerings bureau ∑ Componenten- en onderdelen leverancier In elke branche, in elke rol staat S.T. Projects garant voor een economische oplossing op maat, overeenkomstig de specifieke eisen en hieruit vastgelegde afspraken met haar klant.
Laatst bijgewerkt: 10-05-2016
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenLogin controlpanel