Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
19-05-2017  |  961x
Deel dit bericht

Groei bedrijven USP&USP Lubricants resulteert in verhuizing

Feestelijke opening nieuwe pand

USP, ook wel bekend als Unique Safety Products, leverancier van kwalitatief hoogwaardige machineveiligheidssystemen voor de Nederlandse industrie en zusteronderneming USP Lubricants, de ontzorgpartner voor alle smeringsvraagstukken door levering van smeermiddelen, handlings- en absorptieproducten, zijn vanwege doorlopende groei per 1 april verhuisd naar een nieuw pand in Bleiswijk. Vrijdag 12 mei jl. was de officiŽle opening van het nieuwe kantoor aan de Van Ďt Hoffstraat nummer 4 en daarom was het tijd voor een feestje.

Onder het genot van een hapje en een drankje werd het nieuwe onderkomen afgelopen vrijdag officieel geopend in de aanwezigheid van een aantal relaties en zakenrelaties van zowel USP als USP Lubricants. Vanwege de constante en duurzame groei van beide bedrijven en die van de bijbehorende webshops lockout-tagout-shop, safetyswitch-shop, masterlock-shop en smeermiddelen-shop werd het tijd voor uitbreiding.

ďDe keuze voor deze vertrouwde locatie is vooral gemaakt vanwege het feit dat het totale vloeroppervlak aanzienlijk groter is dan dat van ons vorige pand. Om aan al onze klanten de juiste, uitstekende service te kunnen leveren hebben we meer mankracht nodig en daarmee meer ruimte om ons personeel een prettige werkomgeving te kunnen bieden. Daarnaast konden we ook in het magazijn wel wat meer opslagmogelijkheden gebruiken, omdat we bijvoorbeeld met onze lockout tagout materialen steeds vaker aanvragen krijgen voor grote aantallen die dezelfde of de volgende dag bij de klant moeten zijn. In dit nieuwe pand hebben we de mogelijkheid om onze voorraad verder uit te breiden en onze klanten hiermee vaker en sneller te kunnen bedienen. Deze verhuizing symboliseert voor ons de verdere groei van onze beide bedrijven. Ondanks deze groei, waar wij erg dankbaar voor zijn, hebben wij als doel nog steeds hetzelfde serviceniveau te blijven leveren en waar mogelijk dit zelfs te overtreffen.Ē aldus Robert van de Ven, ťťn van de directieleden.

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenLogin controlpanel