Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Vacature
13-04-2017  |  2421x
Deze vacature is vervuld.
Deel dit bericht

Hosokawa Micron BV zoekt Internationaal Service Monteur

Hosokawa Micron B.V. is een internationaal gericht, technisch en technologisch vooraanstaand bedrijf met oplossingen op het gebied van mengen, drogen en agglomereren van vaste stoffen. Met ca. 165 medewerkers zijn wij gevestigd in een ruim en goed geoutilleerd pand in Doetinchem. Hier beschikken wij over uitgebreide test- en productiefaciliteiten voor het ontwikkelen, verkopen en fabriceren van de klantspecifieke industriële procesapparaten en daarmee samenhangende complete projecten.

Onze internationale afnemers bevinden zich grotendeels binnen de chemische, voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. Het bedrijf kenmerkt zich door een plezierige, informele sfeer met korte en directe lijnen. Betrokkenheid en samenwerking zijn bij ons vanzelfsprekend waarbij een grote mate van zelfstandig werken wordt geboden.

Doel van de functie
Binnen het team Service zijn 10 monteurs werkzaam die (meestal voor enkele dagen en soms enkele weken) afwisselend bij klanten in binnen- en buitenland alsook intern, kortdurend werkzaamheden uitvoeren. Dit betreft met name het
•verrichten van alle voorkomende reparaties aan geleverde apparatuur
•installeren en eventueel in bedrijf nemen van geleverde apparaten en/of systemen
•uitvoeren van inspecties en in overleg geven van adviezen over de wijze van repareren, preventief onderhoud e.d.
•promoten van service-activiteiten en nieuwbouw.

Functieprofiel
Wij vragen een collega die een service- en klantgerichte houding bezit, alsmede goede communicatieve en contactuele vaardigheden, ook in de Engelse en Duitse taal. Je beschikt minimaal over een afgeronde MBO-niveau mechanische of procestechniek aangevuld met enige opleiding of ervaring in hydrauliek en electro- of besturingstechniek.

Ervaring met de reparatie c.q. montage van complexere industriële apparaten en/of systemen is een pré. Daarnaast ben je bereid op onregelmatige tijden te werken en regelmatig te reizen in binnen- en buitenland.

Wij bieden
Een interessante en gevarieerde functie binnen een toonaangevende en innovatieve onderneming. Een greep uit onze arbeidsvoorwaarden:
•plezierige werkomgeving
•ruime opleidingsmogelijkheden
•reiskostenregeling
•flexibele werktijden voor de kantoorafdelingen
•uitstekende pensioenregeling (CAO-Metalektro)
•kortingen op verzekeringen

Voor vragen en meer informatie over de functie kun je contact opnemen met onze afdeling Personeelszaken.

Reageren
Heb je interesse in deze functie? Vul dan onderstaand formulier in, voorzien van je motivatie en CV. We zullen je sollicitatie vertrouwelijk behandelen en je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenLogin controlpanel