Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Vacature
02-03-2017  |  2217x
Deze vacature is vervuld.
Deel dit bericht

Gericke zoekt Project Engineer

Gericke B.V., onderdeel van de internationaal opererende Zwitserse Gericke Group, die al meer dan 120 jaar betrokken is bij het ontwerpen, fabriceren, bouwen en in bedrijf nemen van poeder processing apparatuur en daarop gebaseerde turn-key systemen. De installaties van Gericke staan in vele sectoren, zoals de voedingsmiddelen, chemische, farmaceutische, plastics en mineralen industrie.
Groepsondernemingen in o.a. de Benelux, Zwitserland, Duitsland, Engeland, Frankrijk, VS, Brazilië, Singapore en China verschaffen werk aan ruim 300 medewerkers. Om onze marktpositie verder uit te bouwen is Gericke B.V. op zoek naar (m/v).

Project engineer
Met passie voor techniek

In deze functie ben je verantwoordelijk voor begeleiding van het project vanaf het contract met de klant tot en met de volledige oplevering van de installatie. Het is jouw uitdaging om de balans te vinden tussen de klanteisen, een uitvoerbare oplossing, het beschikbare budget en de juiste planning. Hierbij werk je nauw samen met je (internationale) collega’s, met partners in de elektrotechniek en automatisering en de overige groepsondernemingen. Je rapporteert direct aan de Algemeen Directeur.

Gevraagd wordt:
- minimaal drie jaar relevante werkervaring in een technische omgeving.
- ervaring met de inkoop van kapitaalgoederen.
- je beschikt over werkervaring in de procestechniek.
- een afgeronde technische opleiding op hbo-niveau, eventueel aangevuld met gespecialiseerde opleidingen in het vakgebied van de bulkhandling.
- goede kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal, Duits is een pré.
- bereid om incidenteel internationaal te reizen.

Gericke B.V. biedt :
- de mogelijkheid om invulling te geven aan een verantwoordelijke en uitdagende rol binnen een financieel gezond familiebedrijf
- werken voor een internationale groep, waar klanttevredenheid, kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel staan.
- er is ruimte voor eigen initiatief in een informele en professionele werkomgeving en een prima arbeidsvoorwaardenpakket.

Interesse? Stuur een motivatiebrief en CV naar Gericke B.V., t.a.v. afdeling personeelszaken. Voor meer informatie kunt u bellen met Bas Derks, Managing Director van Gericke BV.

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenLogin controlpanel