Nederlands
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
24-08-2012  |  5170x
Deel dit bericht

Netzsch Omega energie besparend dispergeren...

Testlaboratorium bij Netzsch (D) en binnenkort bij E&R

E & R introduceert in samenwerking met haar leverancier, de firma Netzsch een echte noviteit op de IP2012. Op de stand van E&R zal de nieuwste generatie dispergeer systemen worden geÔntroduceerd, de Netzsch Omega dispersionizer!

Deze innovatieve en energiesparende manier van dispergeren trok reeds zeer veel interesse tijdens de onthulling van deze nieuwe techniek op de recent gehouden Achema beurs. In vele takken van de procesindustrie vormt succesvol dispergeren, ofwel het doelmatig separeren van samen geclusterde primaire productdeeltjes in een vloeistof, nog steeds een uitdaging.

Dit is waarom Netzsch de nieuwe Omega Economic dispersionizer heeft ontwikkeld. De Omega bereikt een zeer hoge graad van energie efficiency door gebruik te maken van een intelligente manier van turbulentie, cavitatie en shear krachten. De Omega is geschikt voor het dispergeren van zowel standaard als high-tech producten.

In vergelijking met reeds bestaande dispergeer technologieŽn is de Netzsch Omega het meest kosten besparende dispergeer systeem op de markt. De OMEGA biedt echter meer, technische voordelen zoals een efficiŽnte dispergering, optimale deeltjesgrootte verdeling, significant gereduceerde temperatuur tijdens het proces, reproduceerbaarheid en eenvoudige reiniging en productomschakeling.

OMEGA Applicaties zijn o.a. coatings & inkten, pigment dispersies, personal care producten, cremes, cel-ontsluiting, voedingsmiddelendipersies, zuivelproducten, chemische dispersies, carbon nano tubes, pharmaceutische producten.

De Netzsch Omega is beschikbaar voor testen in het testlaboratorium van de firma Netzsch te Selb (D), en vanaf Oktober ook in de proefruimte van E&R te Vlaardingen.

Bedrijfsinformatie

Gerelateerd event

Industrial Processing 2012 Utrecht
Industrial Processing is de grootste en meest complete vakbeurs op het gebied van processing in de Benelux. De volgende editie wordt van 2 t/m 5 oktober 2012 in Jaarbeurs Utrecht gehouden. Industrial Processing wordt gehouden tijdens de IndustriŽle Week, gelijktijdig met Industrial Automation & Drives en Macropak Extra veel demo`s, presentaties en contactmogelijkheden TechTours, innovatieroutes op basis van functie en interesse Lezingentheater, waarin actuele thema`s uit de procesindustrie aan bod komen Kennisvalorisatie op het Innovatieplein Uitreiking Proces Innovatie Award (PIP) Avondopening op donderdag (voor de gehele IndustriŽle Week) Expositieprogramma Procesapparatuur, proces engineering en procesautomatisering Procesoptimalisatie Procestechnologie Explosieveiligheid en CE Markering Solids en Liquids Atex
Op- en overslag Intern transport en extern transport IndustriŽle reinigingstechniek, ontstoffen Meettechniek en regeltechniek Wegen en doseren Industrieel water, proceswater, afvalwater Voedselveiligheid Pompen, compressoren Kwaliteitszorg, analysetechnieken Industrieel onderhoud, maintenance Outsourcing en dienstverlening_
Verder Speciale sectorindeling: Solids - Liquids Expo Match: online catalogussysteem dat het online catalogusprofiel van de exposant actief koppelt aan de interessekenmerken die de bezoeker invult tijdens voorregistratie Meer contactmomenten door nieuwe promotiemogelijkheden. .
02-10-2012 | Vakbeurs | 4 dagen | Utrecht | Toegang: Gratis (na registratie)
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren