Nederlands
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Kort nieuws
17-01-2012  |  2570x
Deel dit bericht

Netzsch ChocoEasy: de toekomst van chocolade-productie

productie van kleine en grote volumes

Van 29.01 tot 01.02 toont de firma Netzsch live chocolade productie op de Prosweets 2012 vakbeurs te Keulen (D). Het concept Netzsch ChocoEasy, voor de productie van zowel kleine als grote volumes chocolade, kent een aantal belangrijke voordelen.

De Netzsch ChocoEasy beschikt over alle geintegreerde onderdelen van een chocolade productie proces, is een gesloten systeem, eenvoudig reinigbaar, verbruikt weinig energie in vergelijk met conventionele systemen en biedt de gebruiker goede scale up mogelijkheden in combinatie met een aantrekkelijke aanschafprijs. De Netzsch ChocoEasy biedt ook kleinere gebruikers nu de mogelijkheid eigen chocolade te produceren.

Geļnteresseerden kunnen, voor het eerst op een beursvloer, de live productie van chocolade aanschouwen, vanaf het doseren van o.a. suiker, cocoa massa, melk poeder en cocoa boter tot en met het vervaardigen en proeven van pralines! Rondleidingen worden iedere beursdag verzorgd rondom het productie proces op de Netzsch Stand Nr. C70/D79 Hal 10.1

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren