UK
NL
 Leveranciers-login
Home
STAY INFORMED
Subscribe to our monthly newsletter.
Your email address will never be disclosed to any third party.
Read our privacy notice.

       

Industry news
09-01-2020  |  453x
Share this item
Kennistheater Maintenance

Thematiek conferentieprogramma Maintenance & Worksafe bekend

Van praktijk naar ambitie

Asset owners en gebruikers hebben te maken met grote uitdagingen. Assets moeten steeds slimmer en efficiŽnter worden ingericht, ook wanneer deze Ďverouderdí zijn. Daarnaast moeten installaties minder CO2 uitstoten. In 2030 moet deze al met 50 procent zijn verlaagd en in 2050 zelfs met 95 procent. Bovendien moet het aantal ongevallen door menselijke fouten naar nul worden gebracht.

Assets, Veiligheid en Human Factor

Easyfairs heeft deze actualiteiten en vraagstukken gebundeld, de thema`s Assets, Veiligheid en Human Factor vormen de basis voor het vrij toegankelijke conferentieprogramma op de vakbeurzen Maintenance en Worksafe. Men krijgt antwoord op de vraag hoe onderhoudswerkzaamheden efficiŽnter en veiliger uitgevoerd kunnen worden. Hoe doorbreek je de huidige praktijk? Hoe denkt de werkvloer hierover en hoe verhoudt zich dit tot de visie van het management? De focus ligt niet alleen op technologische ontwikkelingen die voor handen liggen, maar ook op de wijze hoe deze geÔmplementeerd kunnen worden: de mensen, de organisatie(structuur), leiderschapsstijl en flexibiliteit.

De insteek van het conferentieprogramma is niet-commercieel. Diverse presentaties worden gegeven door onafhankelijke partijen. De NVDO (Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud) heeft de samenwerking met de beursorganisatie officieel toegezegd en is een belangrijke partner voor de invulling van het programma en het werven van kennispartners. NVDO is een toonaangevende brancheorganisatie die middels belangenbehartiging, kennisoverdracht en netwerken ondersteuning biedt aan bedrijven binnen de Nederlandse onderhoudssector.

Over Maintenance & Worksafe

Op de vakbeurs Maintenance staan fabrikanten, leveranciers en dienstverleners die oplossingen bieden voor de onderhoudsmarkt. Zij zijn gespecialiseerd in industrieel onderhoud, shutdown technologie, asset management en productiebetrouwbaarheid met als doel het optimaliseren van het productieproces. Vakbeurs Worksafe richt zich op professionals met oplossingen voor veilig en gezond werken binnen de industriŽle sector, zoals (machine)veiligheid, rampenpreventie en -bestrijding en persoonlijke veiligheid. Beide vakbeurzen vormen ťťn geheel, hierdoor wordt een marktleidend platform gecreŽerd voor de nieuwste onderhoudstechnologieŽn en veilig & gezond werken binnen diverse industriŽle sectoren.

Company information

Related event

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
SIGN UP FOR OUR NEWSLETTER
Newsletter archive
Follow us
Linked
MAGAZINE
Subscriptions
Service and contact
ContactDisclaimerPrivacyAdvertising