UK
NL
 Leveranciers-login
Home
STAY INFORMED
Subscribe to our monthly newsletter.
Your email address will never be disclosed to any third party.
Read our privacy notice.

       

Industry news
07-06-2019  |  434x
Share this item

Lybover AIR installeert olienevelscheiders bij Sandvik

Schadelijke dampen in de lucht: dit is verleden tijd in het hardingsbedrijf bij Sandvik Tooling Supply in Renningen bij Stuttgart. Olienevelscheiders van Keller Lufttechnik in Kirchheim zorgen voor goede lucht in de hal. Om dat zo te houden, investeert het bedrijf, dat tot de Zweedse engineeringgroep Sandvik behoort, in regelmatig onderhoud en professionele reiniging van de afzuigsystemen. Hiertoe sloot het een comfort-service overeenkomst met Keller Lufttechnik af.

Reinigen van buisleidingen: een zaak voor professionals

De vraag neemt toe: in veel industriŽle bedrijven laat een inspectie van de fabrieken zien dat het schoonmaken van de buisleidingen te laat is. De after-sales service van Keller Lufttechnik werkt samen met de schoonmaakspecialist Falkenstein Industrieservice uit Schorndorf om beter te kunnen voldoen aan de grote vraag - vooral in Zuid-Duitsland.

Hoge reinigingskwaliteit

"We zijn tevreden over de goede samenwerking met Falkenstein Industrieservice", zegt Keller-servicespecialist Huttenlocher. "Onze klanten en wij kunnen altijd vertrouwen op goede vakkennis, professionele implementatie en uitstekende reinigingsresultaten.

Company information

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
SIGN UP FOR OUR NEWSLETTER
Newsletter archive
Follow us
Linked
MAGAZINE
Subscriptions
Service and contact
ContactDisclaimerPrivacyAdvertising