UK
NL
 Leveranciers-login
Home
STAY INFORMED
Subscribe to our monthly newsletter.
Your email address will never be disclosed to any third party.
Read our privacy notice.

       

Industry news
09-01-2019  |  795x
Share this item

Inventech vanaf heden official dealer van Bruins Instrument

Snelle en accurate NIR-meting voor landbouw- en voedingsmiddelenindustrie

Inventech Benelux is vanaf januari 2019 de officiële dealer van de robuuste NIR-analyseapparaten en hoge resolutie UV-VIS-NIR-spectrofotometers voor de landbouw-, vlees- en voedingsmiddelenindustrie van Bruins Instruments. De gepatenteerde monochromatortechniek staat aan de basis van elk instrument en zorgt voor een zeer accurate en snelle meting. In één meting van slechts enkele ogenblikken geven de instrumenten inzicht in parameters als vocht, proteïne, olie, zetmeel, vezels, gluten, amylose en vele andere variabelen afhankelijk van het aangeboden product. “Uniek aan de analyzers van Bruins is ook dat ze worden geleverd met kant-en-klare kalibratiemethoden waar onze klanten direct mee aan de slag kunnen”, aldus Marc Steinmetz, Managing Director van Inventech Benelux.

De verschillende analyzers van Bruins werken met dezelfde techniek, alleen is de wijze waarop producten voor de meting kunnen worden aangeboden verschillend. Er zijn analyzers voor de meting van granen en/of oliehoudende zaden, gemalen (graan)producten, pasta’s en pulp, zowel in reflectie als in transmissie zoals de Agricheck, AgriCheck Plus en AgriCheck XL. En analyzers voor vlees, vleesproducten, zuivelproducten of een combinatie van genoemde producten, zoals de FoodCheck en InfraCheck.

Meer informatie over de analyse instrumenten van Bruins vindt u op www.inventech.nl. Ook kunt u contact opnemen met Kees van der Sar, Product Manager Spectroscopie, via email: vandersar@inventech.nl of via telefoonnummer: 0162-460404.

Company information

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
SIGN UP FOR OUR NEWSLETTER
Newsletter archive
Follow us
Linked
MAGAZINE
Subscriptions
Service and contact
ContactDisclaimerPrivacyAdvertising