UK
NL
 Leveranciers-login
Home
STAY INFORMED
Subscribe to our monthly newsletter.
Your email address will never be disclosed to any third party.
Read our privacy notice.

       

Industry news
12-06-2014  |  2359x
Share this item

Retec is nu exclusief verdeler voor Terwin smeltdruksensoren

Een extra oplossing voor extrusielijnen

Terwin is al sinds meer dan 40 jaar fabrikant van smelt drukopnemers, en is een echt Engels familiebedrijf. Na een jarenlange samenwerking in Amerika, beslisten zij hun eigen smeltdruktransmitter te maken die beter, sterker en ecologischer zou zijn dan de andere. Ze werden gedreven door vakkennis en liefde voor het vak.

Terwin smeltdruktransmitters worden nu, 40 jaar later, over de hele wereld verdeeld, en zijn ze het duurzame en sterke alternatief voor vele andere merken. Kenmerkend zijn vooral de reeks smeltdruktransmitters van 100% RVS, zonder de kwikhoudende vloeistoffen zoals bij de meeste andere merken. Een unieke en gepatenteerde productie, waarbij zowel duurzaamheid als veiligheid primeren.

Tony De Backer van DBT Industry was voorheen agent voor Terwin in BelgiŽ. Met zijn 77 lentes denkt hij nu aan pensioen en draagt hij de fakkel over aan ons. Met veel passie zullen wij Terwin op de Benelux markt gaan verdelen.

Met onze opleiding van Terwin en van het Vlaams Kunststof Centrum (beter: Flanders Plastic Vision) over het echte proces van extrusie achter de kiezen, kunnen we vooruit.
Wij zien in de producten van Terwin een goede aanvulling op de klassieke niveaumelders van UWT die wij al jarenlang in de plastic-industrie inzetten. Wij kunnen klanten een kortere weg naar een feilloze productielijn bieden dankzij deze kwaliteitsvolle merken.

Company information

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
SIGN UP FOR OUR NEWSLETTER
Newsletter archive
Follow us
Linked
MAGAZINE
Subscriptions
Service and contact
ContactDisclaimerPrivacyAdvertising