Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

ARTIKEL
Solids Dortmund: stijgende lijn zet door Bezoekersaantallen blijven groeien
Download dit artikel als pdf
Is uw adres bekend, dan wordt de pdf meteen geopend, anders krijgt u een link toegestuurd.
Ook ontvangt u onze volgende nieuwsbrief.

Solids Dortmund: stijgende lijn zet door

Bezoekersaantallen blijven groeien

Solids Dortmund 2018 – de bulk-vakbeurs die parallel aan Recycling-Technik wordt georganiseerd – blijft groeien. De beursorganisator rekent voor de komende editie op meer dan 7.000 bezoekers aan beide evenementen.
De duovakbeurzen Solids en Recycling-Technik op woensdag 7 en donderdag 8 november 2018 in de Westfalenhallen Dortmund tellen ruim 500 exposanten in vier beurshallen. Op basis van het aantal inschrijvingen verwacht beursorganisator Easyfairs zo’n 7.000 bezoekers. Beide vakbeurzen, die om de 18 maanden plaatsvinden, zijn een van de belangrijkste evenementen in Duitsland binnen hun sector. De laatste editie van deze beurzen (10-11 mei 2017) trok 6.731 bezoekers, die in 2015 6.561 en in 2014 een kleine 5.000.
Bezoekersaantallen blijven groeien SOLIDS DORTMUND: STIJGENDE LIJN ZET DOOR Solids Dortmund 2018 – de bulk-vakbeurs die parallel aan Recycling-Technik wordt georganiseerd – blijft groeien. De beursorganisator rekent voor de komende editie op meer dan 7.000 bezoekers aan beide evenementen. De duovakbeurzen Solids en Recycling-Technik op woensdag 7 en donderdag 8 november 2018 in de Westfalenhallen Dortmund tellen ruim 500 exposanten in vier beurshallen. Op basis van het aantal inschrijvingen verwacht beursorganisator Easyfairs zo’n 7.000 bezoekers. Beide vakbeurzen, die om de 18 maanden plaatsvinden, zijn een van de belangrijkste evenementen in Duitsland binnen hun sector. De laatste editie van deze beurzen (10-11 mei 2017) trok 6.731 bezoekers, die in 2015 6.561 en in 2014 een kleine 5.000. BEPROEFD De ongecompliceerde tweedaagse beursformule is populair. Bedrijven en bezoekers vinden het beproefde concept van productpresentatie, kennisuitwisseling en netwerken ideaal. Met een bezoek aan de beurs zijn bezoekers weer helemaal op de hoogte van de innovaties op de markt, kunnen ze nieuwe contacten leggen en bijpraten met bestaande relaties. THEMA’S De 9e editie van de Solids Dortmund (die tot voor kort nog door het leven ging als Schüttgut) biedt Solids Processing | nr. 5 | oktober 2018 29 een inhoudelijk sterk programma met kennissessies en innovatieroutes op de beursvloer. De thematische innovatieroutes laten bezoekers kennismaken met nieuwe producten, diensten en oplossingen per vakgebied. Er zijn vier thema’s: op 7 november zijn dat ‘voeding’ en ‘recycling van bouwmateriaal’ en op 8 november ‘recycling van verpakkingen’ en de Duitse ‘bedrijfsafvalwetgeving’ (commercial waste ordinance). KENNIS Tijdens de beurzen kunnen bezoekers kiezen uit een uitgebreid aanbod aan lezingen bij de Solids InnovationCenter podia in hal 4 en 6 en het Recycling Technik InnovationCenter in hal 7. Verder zijn er pitch-sessies waar bedrijven hun nieuwe producten in kort bestek onder de aandacht brengen, live explosies (buiten), een workshop ‘3D simulatie van korrelstromen’ en wordt het 4e Duitse ‘brand en explosiebeveiligingscongres’ gehouden. BORREL Aan het einde van de eerste dag is er de traditionele netwerkborrel voor bezoekers en exposanten.● Beursfeiten Openingstijden woensdag 7 november 2018: 9:00 – 17:00 uur donderdag 8 november 2018: 9:00 – 17:00 uur Locatie Messe Westfalenhallen Rheinlanddamm 200 Dortmund Tickets € 30 voor 2 dagen, beide beurzen Informatie www.schuettgut-dortmund.de www.recycling-technik.com Fotografie: Schuettgut | Redactie Solids Processing | BEURS Solids Processing www.solidsprocessing.nl © ProcesMedia
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel