Nederlands
English
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

ARTIKEL
Deel dit artikel
Ontwikkelingstrajecten vaak onnodig lang en duurí Nizo en Glatt ontwikkelen one-stop-businessmodel
Download dit artikel als pdf
Is uw adres bekend, dan wordt de pdf meteen geopend, anders krijgt u een link toegestuurd.
Ook ontvangt u onze volgende nieuwsbrief.

Ontwikkelingstrajecten vaak onnodig lang en duurí

Nizo en Glatt ontwikkelen one-stop-businessmodel

Het inpakken van deeltjes (encapsuleren of inkapselen) en het coaten van ingrediŽnten is heel belangrijk voor de smaak en de textuur van producten, met name bij voedingsmiddelen en diervoeding. Het heeft ook grote invloed op het bereidingsproces en de voedselveiligheid. Het voedingsresearchbedrijf Nizo en het Duitse poedertechnologie bedrijf Glatt hebben de handen ineen geslagen en werken sinds korte tijd samen waardoor ontwikkeltrajecten een stuk sneller gaan.

Gerelateerde expertise

Fluidbed granulatoren
Fluidbed granulatoren
Fluidbed granulators Actuele en achtergrondinformatie over Fluidbed granulatoren, en leveranciers die werkzaam zijn op dit gebied. De informatie is meestal aangeleverd door bedrijven, zodat u verzekerd bent van praktisch nut en toepasbaarheid.
Agglomereren, Granuleren, Pelleteren
Agglomereren, Granuleren, Pelleteren
Agglomereratie, Granulatie, Pelletteren, Briketeren, Briketteren, Persen Persen, extruders, ; Granulatoren, Granulators; Andere apparatuur, Bandkoelers, Drum flakers, Granuleerdrogers, Kristaliseerders, Micro-encapsulatie, Prillers, Schotelkoelers, Sproei-apparatuur; Componenten, hulpmiddelen, ; Poedersynthese, Poeder-synthese, samenstelling van poeders; Stortgoed kan op vele manier worden bewerkt tot een vast eindproduct. Agglomereren betekent letterlijk opeenhoping of samenklontering en genereert een groter eindproduct. Dat gebeurt vaak met behulp van een vloeistof of stoom, waarna het product geperst en gedroogd wordt. Bij granuleren ontstaat door een breekproces granulaat, een korrelvormige samenklontering. Pelleteren houdt in het samenpersen, al dan niet met vochttoevoeging, van product tot een pellet, meestal een langkorrelig eindproduct. Naast granulatoren, persen en extruders gebruiken fabrikanten voor deze processen bandkoelers, drum flakers, granuleerdrogers, kristaliseerders, micro-encapsulatie, prillers, schotelkoelers en sproeiapparatuur. Alle kennis op dit gebied maar ook informatie over componenten en hulpmiddelen is in dit hoofdstuk verzameld.
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren