NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

MAGAZINE

Solids Processing 2020-3 16-06-2020
Blader door de digitale editie van het complete magazine
» Registreer om het digitale magazine
6x per jaar te ontvangen
Solids Processing 2020-3
Prefab kunststof opslagtanks worden steeds groter. Slimme persluchtsystemen maken proces en onderhoud beter beheersbaar. Welke blijvende invloed heeft het coronavirus op de onderhoudssector?

Verschenen: 16-06-2020
Het nieuwe normaal in het coronatijdperk Editorial
Het nieuwe normaal in het coronatijdperk
Editorial De coronacrisis houdt Nederland stevig in zijn greep, maar de lockdown heeft de bulkindustrie niet lamgelegd. Zeker niet. Uit gesprekken met leveranciers en inside informatie uit de industrie blijken er soms ronduit hectische tijden te beleven. Daarover zo meer. Anders dan in bijvoorbeeld ItaliŽ, waar in het noorden fabrieken weken op slot gingen, gaat de bedrijvigheid hier door.
pagina 3
Megagrote kunststof opslagtanks voor meststoffenfabrikant Kunststof steeds populairder
Megagrote kunststof opslagtanks voor meststoffenfabrikant
Kunststof steeds populairder Acht enorme kunststof tanks gingen onlangs op weg naar de Duitse vestiging van meststoffenfabrikant Soepenberg. De megagrote siloís werden geprefabriceerd in de fabriek van M.I.P. in Moerdijk. Het bedrijf ziet de vraag naar steeds grotere kunststof tanks voor de opslag van droog en nat bulkgoed gestaag groeien.
pagina 12
Transtech digitaliseert inspectie stofafzuigsystemen Veiligheid
Transtech digitaliseert inspectie stofafzuigsystemen
Veiligheid bestaande klant worden in de eerste ronde alle relevante gegevens digitaal vastgelegd. Dit geeft een compleet overzicht van de Ďinstalled baseí en de initiŽle conditie: een soort nulmeting en een goede basis voor het inplannen van (toekomstig) onderhoud en optimalisatie.
pagina 17
Schroefwarmtewisselaar op maat Warmtewisselaars
Schroefwarmtewisselaar op maat
Warmtewisselaars Om zijn Celsius schroefwarmtewisselaars precies op specificatie te leveren werkt Van Beek nauw samen met de klant en andere industriŽle partners. Maatwerk is essentieel, want het verwarmen, koelen of drogen van een vaste stof verschilt sterk per product, proces en zelfs batch.
pagina 20
Slijtage aanpakken met versterkte polyurethaanpanelen Bestseller
Slijtage aanpakken met versterkte polyurethaanpanelen
Bestseller Toepassing van versterkte, elastische polyurethaan beschermt transportband overstortpunten, zeefinstallaties, glijgoten, zeefuitlopen, elevatoronderdelen en andere stortpunten in siloís en bunkers. Een betere en langdurige oplossing om slijtageproblemen te voorkomen.
pagina 23
Persluchtsystemen met industrie 4.0-technologie Perslucht
Persluchtsystemen met industrie 4.0-technologie
Perslucht Slim aangestuurde compressoren spelen een sleutelrol in dit gestroomljjnde winnings- en productieproces van kalksteengroeve tot gebruiksklaar cement. Door technologie en processen te integreren is het procesverloop beter te beheersen en wordt onderhoud voorspelbaarder.
pagina 24
Veilige apparatuur voor een veilige werkomgeving ATEX-proof
Veilige apparatuur voor een veilige werkomgeving
ATEX-proof Poederverwerkingsspecialist Hosokawa Micron helpt klanten met nieuwe ťn bestaande meng-, droog- en agglomereerapparatuur om te zorgen dat hun apparatuur en hele proceslijn voldoet aan de ATEX-richtlijnen. Het bedrijf kijkt naar de veiligheid van elke individuele machine, maar ook naar de verbindingen tussen apparaten en de klantspecifieke procesomstandigheden.
pagina 28
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren