Nederlands
English
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
09-06-2020  |  866x
Deel dit bericht

VEGA & Open Industrie 4.0 Alliance: Ecosysteem i.p.v. eilandoplossing

Samen nadere invulling aan Industrie 4.0

Zo snel kan het gaan. Sinds voorjaar 2019 bestaat de `Open Industry 4.0 Alliance` en in de kortst mogelijke tijd is het aantal leden van de Alliance gestegen van 8 naar ongeveer 60. Daartoe behoort nu ook VEGA. Want de meettechniekspecialist uit het Zwarte Woud staat volledig achter het doel van de Alliance om van alle heterogene clouddiensten op de markt een soort teamworkkwaliteit te maken.

Smart Factory, Industrie 4.0 of het IIoT: uiteindelijk gaat achter alle nieuwe begrippen hetzelfde schuil. Fabrieken, machines en componenten worden opgenomen in netwerken en worden steeds slimmer. VEGA biedt met haar uitgebreide sensorportfolio krachtige meettechniek aan als antwoord op alle niveau- en drukvragen varirend van standaardapplicaties tot uiterst complexe oplossingen voor alle denkbare productieomgevingen. Daarbij wordt het steeds belangrijker de productie te koppelen aan ICT-techniek en meetresultaten te gebruiken voor een intelligente aansturing van het totale proces.

Just-in-time-oplossing van VEGA

Een sterk voorbeeld daarvan is het VEGA Inventory System. Deze software vormt een brug tussen geautomatiseerde logistiek en ICT. Dankzij het VEGA Inventory System verlopen naast de datastromen ook de goederen `just in time`. Er zijn daardoor bij de aanvoer van materialen binnen de productie nauwelijks nog magazijnen nodig die als buffer moeten fungeren. De aanlevering vindt automatisch plaats en wel precies op het moment waarop het productieproces het nodig heeft. De gegevens daarvoor worden door beproefde VEGA-sensoren beschikbaar gesteld.

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren