NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
19-05-2020  |  138x
Deel dit bericht

Pindaboter maken met de PUC collo´de molen

Fijn malen en homogeen mengen van noten, zaden of bonen is geen probleem

De Probst und Class collo´de molen wordt vaak gebruikt voor het malen van pindaĺs, amandelen, zonnebloempitten, soyabonen.
Het productieproces is zeer eenvoudig: De zaden worden via een trechter in de verticale collo´de molen gebracht, en deze maalt de noten of zaden fijn tot een homogene massa.
Bij de productie van Pindaboter gaan de noten droog in de molen en komt de fijne boter er onderaan uitgelopen. Bij andere noten die minder olie bevatten wordt er soms extra olie toegevoegd. De PUC Collo´de molen neemt die olie gewoon mee op en verdeelt hem homogeen in de boter.
Ook wanneer er extra ingrediŰnten aan het product moeten toegevoegd worden kan dit zonder probleem.
De molens van PUC worden ook gebruikt bij de productie van sausen, toppings en pasta`s zowel in de voedingssector als bij de productie van veevoeder. In de chemische sector zijn de productie van vetten en pigmenten goede voorbeelden van de toepassingen van deze robuuste molens.

PUC:

Probst und Class is een Duits bedrijf opgericht in 1926 en zij ontwikkelen en produceren dus al meer dan 90 jaar rotor stator systemen voor het nat vermalen en homogeniseren van verpompbare producten. De PUC Collo´de molen werd voor het eerst gepatenteerd in 1933. Probst und Class maakt ook ontluchters en levert complete installaties voor de productie van vetten.

Eskens Process Solutions:

Eskens is al bijna 50 jaar actief in het segment van het nat vermalen. Als agent van WAB verkoopt Eskens al vele jaren de DYNO-MILL maalmolens en sinds een 20-tal jaren maken ook de Collo´de molens deel uit van het productenpakket.

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren