NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
19-05-2020  |  337x
Deel dit bericht

Netzsch food & Confectionery webinars

No limits for your Creativity

Netzsch food & Confectionery staat bekend om zijn innovatiekracht en is een garantie voor vernieuwende machines en processystemen voor de productie van zoetwarenmassa`s. In Juni willen wij onze innovatieve processen en oplossingen graag persoonlijk met u delen door onze klanten en relaties de komende weken online seminars aan te bieden over een breed scala aan onderwerpen.

We tonen hoogtepunten van onze nieuwste innovaties in maaltechnologie, bijvoorbeeld met de nieuwe Netzsch masterrefiner kogelmolen en onze Masterconch, het RUMBAģ-proces voor de productie van chocolade en samengestelde massa`s of de meest efficiŽnte technologieŽn voor het malen van ingrediŽnten en rework zoals onze Mastercream voor het malen van o.a. noten, amandelen en allerlei soorten oliehoudende zaden.

Doe mee en meldt u eenvoudig aan voor ťťn van onze interessante, online interactieve seminars. Ons programma voor Juni :

9 Juni 2020 :
Netzsch masterCream - The Innovative Solution for Nut- and Rework Grinding applications

16 Juni 2020 :
Netzsch rumba - Efficient production of cocoa mass

17 Juni 2020 :
Netzsch masterRefiner Ė Innovative grinding and production of confectionary masses

23 Juni 2020 :
Netzsch nougat - Nougat Production on innovative Netzsch processing systems

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren