Nederlands
English
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
28-04-2020  |  1082x
Deel dit bericht

Lödige mengers inzetbaar in alle ATEX zones

Lödige bouwt mengers op maat van de klant en dit met ATEX-certificering

De Duitse machinebouwer Lödige bouwt al vele jaren horizontale ploegschaarmengers voor processen in batch of in continu.
Deze mengers worden gebouwd naar de behoefte van de klant en zijn dus steeds uniek. Samen met de klant wordt de machine besproken en aangepast tot ze volledig overeenkomt met de wensen van de eindgebruiker. Lödige mengers kunnen voorzien worden voor processen onder hoge druk of voor vacuüm toepassingen.
Voor al deze mengers kan Lödige een versie met een ATEX-certificering bouwen zodat ze conform de Europese wetgeving kunnen gebruikt worden in een omgeving met gas- en/of stofexplosiegevaar.
Het is aan de gebruiker van de machines om aan te geven welke de ATEX-zonering is voor de ruimte waar de menger gebruikt gaat worden. Met de gegevens over de ATEX-zonering (zowel in de menger als in de onmiddellijke omgeving van de menger) gaan de Lödige ingenieurs aan de slag om een ATEX-conforme menger te bouwen.
Lödige bouwt batch mengers van 5 tot 30.000 liter, en leverde onlangs zelfs een continu menger van meer dan 50.000 liter, waarvan de trommel helemaal opengeklapt kan worden.
De Lödige mengers kunnen ook in een `food-grade` uitvoering geleverd worden en kunnen voorzien worden van de nodige certificaten voor de voeding- en de farmaceutische industrie.
Voor meer info kan u terecht op

Bedrijfsinformatie

Meer berichten

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren