NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
25-02-2020  |  355x
Deel dit bericht
Veilig werken op een containerterminal staat centraal tijdens de komende Chemie on Tour op 3 april. (Foto: Chemie on tour)

Chemie on Tour: Veilige technieken in de chemie opslag

De laatste Chemie on Tour heeft plaatsgevonden bij Broekman Logistics te Venlo met als centraal thema ‘Veilige technieken in de chemie opslag’. Het op locatie opdoen van kennis in zowel theorie als praktijk stonden centraal. Met best practices als ‘Veilig vluchten uit een opslagvoorziening met verpakte gevaarlijke stoffen’ werden levensechte situaties gesimuleerd.

Chemie on Tour krijgt dit jaar een vervolg. De derde ‘Chemie on Tour’ van de chemische keten zal op die op 3 april plaats vinden bij Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT) en draait om het veilig werken in een containerterminal. Aan de orde komen risico’s bij het werken met begaste containers en cyber security in de haven. Hoogleraar toxicologie Martin van den Berg gaat in het kader van containerbegassing in op de risico’s van blootstelling aan toxische stoffen. Ward Veltman, Cyber Security & Risk Officer bij FERM, gaat het port cyber resilience programma toelichten.

Dit is een publiek-private samenwerking om bewustwording te creëren over cyberdreigingen. FERM is onderdeel van het Port Cyber Resilience Programma. De Tour wordt afgesloten met een rondleiding bij ECT waar de best practices rondom het handelen van containers in de praktijk bekeken zullen worden.

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren