NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
19-02-2020  |  576x
Deel dit bericht
Etienne Esseveld(E &R B.V.) & Dimitrios Makrakis (NETZSCH Grinding & Dispersing)
Etienne Esseveld(E &R B.V.) & Dimitrios Makrakis (NETZSCH Grinding & Dispersing)

E & R B.V. 40 jaar partnership met Netzsch en Winkworth

In 2020 viert E & R B.V. uit Vlaardingen samen met haar partners van het eerste uur, de Netzsch Grinding & Dispersing Group uit Selb(D) en de firma Winkworth Mixers uit Basingstoke(UK) 40 jaar partnership in de Benelux.

Een mijlpaal voor E & R en beide partners waarvoor E & R al sinds 1980 het exclusieve agentschap in de Benelux voert. In de loop der jaren groeide het programma van zowel Netzsch Grinding en Dispersing als Winkworth Mixers sterk, mede door acquisities, specialisatie en programma uitbreiding.

Etienne Esseveld, directeur-eigenaar van E & R : “Wij zijn trots en dankbaar op wat wij als zelfstandige familie onderneming samen met onze buitenlandse partners hebben bereikt in de Benelux”. Vele honderden meng, maal, dispergeer, en kneedmachines werden in de afgelopen 40 jaar uitgeleverd & geïnstalleerd, en de succesvolle samenwerking met onze klanten geeft ons enorm veel energie en voldoening”.

In de loop van 2020 zal E & R B.V. middels diverse evenementen, beursdeelnames en acties uiting geven aan deze 40 jarige samenwerking.

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren