NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
20-11-2019  |  432x
Deel dit bericht
Website met een nieuw design - Gericht op de behoefte en uitdaging van de bezoeker

SPS | Solids Process Solutions lanceert nieuwe website

Specialist in stortgoedprocessen

In de afgelopen periode heeft SPS | Solids Process Solutions hard gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe website. Volgens een nieuwe strategie en met een nieuw design. Gericht op de behoefte en uitdaging van de bezoeker, kan er worden genavigeerd vanuit de disciplines doseren, extruderen, granuleren en inspecteren naar oplossingen in stortgoedprocessen. Maar ook vanuit de markten die bedient worden en de merken die zij vertegenwoordigen kan zeer gebruiksvriendelijk worden genavigeerd.

Iedere discipline heeft een landingspagina en gaat dieper in op diverse algemene uitdagingen en behoeftes die er liggen bij verschillende doelgroepen. De oplossingen zijn onderverdeeld naar de technieken met een directe verwijzing naar de productdetailpagina`s van de merken/fabrikanten. De pagina`s bieden daardoor rust en overzicht.

De website is voorzien van een handige selectietool voor het vinden van de juiste oplossing. Hier kan worden gefilterd op discipline, techniek, merk, markt en combinaties daarvan. Maar ook is er een nieuwspagina waar de laatste relevante informatie en blogs zijn te raadplegen; ook die uit het verleden.

Een overzicht van de pagina`s :
+ werkwijze
+ merken
+ markten
+ oplossingen
+ service

SPS | Solids Process Solutions
T +31 33 453 23 22
M +31 646 32 54 64

Bedrijfsinformatie

SPS | Solids Process Solutions
SPS | Solids Process Solutions
Exclusief Agent voor Belgi en Nederland van : Brabender Technologie GmbH & Co KG 25 jaar samenwerking en specialist in volumetrisch en gravimetrisch dosering van poeders, vezels, pellets, granulaat, rework, snippers, gravimetrisch vloeistof dosering Extruder Experts GmbH & Co KG Fabrikant en specialist in: Prestatieverhoging van meer dan 40 merken co-rotating twinscrew extruders. Zeer slijtvast speciaalstaal voor hoogwaardige schroef-, kneed- en meng elementen, assen en behuizing. Verbeteren van koeling met Cool and Clean concept (patent). ECON GmbH Toonaangevende fabrikant en innovatieleider in : Onderwater granuleersystemenm Energie zuinige en thermisch gesoleerde die plate (patent), Lucht granuleersystemen. Compleet met zeefwisselaar, opstartventiel en pelletdroger. Pyrolyse ovens met actief koolstoffilter. Bay Plastics Machinery Fabrikant en specialist in : Degelijk en robuust maatwerk van streng granuleersystemen, 25mm 1.000mm breed. Waterkoelbaden, koelbanden, airknives, streng ontwatering. Ook Micropellets 125m 1mm Fabrikant van onderdelen voor alle merken streng granulatoren zoals Scheer, Automatik, Rieter. Inspection Technologies Fabrikant van continue InLine Inspectie van Pellets (detectie van black specks, grootte, tails, verkleuring).Het systeem is klein van formaat, gemakkelijk te integreren in een extrusie proceslijn, eenvoudig te bedienen en heeft een betaalbare prijs. SPS | Solids Process Solutions directe levering van machinefabrikant naar eindgebruiker
Laatst bijgewerkt: 13-03-2020
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren