NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
14-11-2019  |  651x
Deel dit bericht

RVS tanks voor minder CO2-uitstoot

Gpi Tanks ontwierp en produceerde vier roestvaststalen tanks voor het Steam Project

Met het Steam Project investeert onze klant in een innovatieve technologie om afval op waterbasis om te zetten in energie.

Deze stoomtechnologie is een uitbreiding van de fabriek waar chemicaliŽn worden geproduceerd voor kleding, meubels, huishoudelijke producten en bouwmaterialen. De nieuwe installatie zal het productieafval omzetten in stoom. Deze stoom zal worden gebruikt als energiebron in de bestaande productie-installatie. Dit proces resulteert in een jaarlijkse vermindering van circa 140.000 ton CO2-uitstoot, 0,9 petajoule energie en het voorkomen van het vrijkomen van 11 miljoen kilogram zout in het oppervlaktewater. De hoeveelheid vermindering CO2 uitstoot is vergelijkbaar met jaarlijks 31.000 autoís minder op de weg.

Gpi leverde vier tanks voor dit innovatieve project: een 70 ton 1553 m≥ Aerobic Biofeed Surge Tank, een 55 ton 1108 m≥ Anaerobe Biofeed Surge Tank, een 23 ton 500 m≥ Arcru-opslagtank en een 4 ton 48 m≥ ureum-opslagtank. Alle gebouwd van duplex roestvast staal (LDX 2101) en ontworpen en geproduceerd volgens de NEN-EN 14015 en PGS29-normen. De vereiste druk van > 500 mbarg was een grote uitdaging voor zowel het ontwerp als de productie. Dit resulteerde in aanzienlijke materiaaldikten en extra zware verankering van de tanks.

Om een ​​kijkje te geven in het transport van tanks van dit formaat maakten we drone opnames op de dag dat ze onze XL-productielocatie verlieten.

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren