NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
03-09-2019  |  499x
Deel dit bericht

Grootschalige nieuwbouw voor ERIKS Nederland in Ede

ERIKS Nederland laat een nieuw, duurzaam bedrijfsgebouw realiseren op bedrijventerrein BTA12 in Ede. Het pand zal onderdak bieden aan de snelgroeiende divisie Kunststoffen van ERIKS, die zeer gespecialiseerde producten en diensten levert aan vele takken in de industrie.

De extra ruimte in het nieuw te bouwen ĎCenter of Expertiseí van ERIKSí divisie Kunststoffen biedt volop mogelijkheden voor het verder automatiseren en robotiseren van de productieprocessen van kunststof halffabricaten en bewerkte kunststof onderdelen. Er zullen bewerkingsvormen worden uitgevoerd als frezen, draaien, koud zetten, warm vervormen, lijmen, lassen, polijsten, matrijsproductie, buigen en zagen. Daarnaast worden er enkele andere afdelingen van ERIKS in dit pand gehuisvest.

Het nieuw te bouwen pand is centraal gelegen in Ede met een directe aansluiting op de A12 en de A30, op 2,5 km afstand van de huidige locatie. Het project wordt momenteel uitgevoerd door HVBM Vastgoed en omvat ruim 10.000 m2 oppervlakte voor Productie & Logistiek en 1.600 m2 voor kantoorruimtes op een kavel van ca. 19.000 m2. Het gebouw heeft een Ďvery goodí rating van duurzaamheidskeurmerk BREEAM. De oplevering van het complex staat gepland voor medio 2020.

Over ERIKS

ERIKS is een ervaren dienstverlener die werktuigbouwkundige componenten en technische, logistieke en engineering diensten levert aan industriŽle bedrijven in alle sectoren. In de afgelopen 80 jaar heeft ERIKS diepgaande kennis opgebouwd op het gebied van stromingstechniek, aandrijftechniek, industriŽle kunststoffen, afdichtingstechnologie, gereedschappen en onderhouds- en veiligheidsproducten. ERIKS heeft wereldwijd 7.500 werknemers, 350 vestigingen en is actief in 17 landen.

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren