Nederlands
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
08-07-2019  |  1063x
Deel dit bericht

Nieuwe en verbeterde gebruikersinterface voor de KS98-2

Multifunctionele regelaar met PLC-functionaliteiten

De KS98-2 met de nieuwe firmware versie 4.0 bevat nieuwe en verbeterde functies zoals programmeerbare schermdialogen en schermen met toepassingsgerichte informatie. Met de nieuwe firmware is de zeer geprezen KS98-2 een nog betere keuze voor u. De combinatie van de reeds bekende regel- en besturingsfuncties en de verbeterde gebruikersinterfacemogelijkheden biedt u meer flexibiliteit en een eenvoudiger gebruik voor u en uw eindklanten.

Programmeerbare schermen en schermdialogen stellen u in staat om de gebruikersinterface van uw installaties substantieel te verbeteren. Met toegang tot toepassingsgerichte informatiecomponenten kunt u schermen maken die gebruikersvriendelijker zijn in plaats van puur technisch. Met andere woorden, tekst en gegevens worden nu vervangen door afbeeldingen en pictogrammen om een snelle en efficiŽnte bediening mogelijk te maken.

KS98-2-interface-upgrades bieden ook een migratiepad voor oude installaties naar de digitale industrie. De KS98-2 heeft een traditionele ľ-DIN-behuizing en is flexibel als een PLC en volledig toegankelijk voor het netwerk. Hierdoor is de KS98-2 klaar voor uw Industrie 4.0 uitdaging.

De interface-upgrades bieden operators een meer geavanceerd, eenvoudig bedienbaar, multifunctioneel apparaat voor een breed scala aan besturingstoepassingen. Het West Control Solutions team is continu bezig om de meest geoptimaliseerde procescontrollers in de branche te bieden. Voor meer informatie over het West Control Solutions pakket of over de KS98-2 in het bijzonder of heeft u vragen over uw proces- of besturingsapplicatie en wat wij daarin voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons.

Bedrijfsinformatie

Meer berichten

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren