Nederlands
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
05-07-2019  |  850x
Deel dit bericht

Nieuwe zelfregulerende verwarmingselementen hoge temperatuur

ELSR-SH and ELSR-SHH

De zelfregelende verwarmingselementen ELSR-SH en ELSR-SHH zijn ontworpen voor hoge temperaturen tot 250įC in industriŽle toepassingen.

Ze zijn ook goedgekeurd voor gebruik in explosie gevaarlijke omgevingen en zijn bestand tegen agressieve chemicaliŽn, olie en brandstof.

De ELSR (eEtherm-zelfregulerende) verwarmingskabel kan worden gebruikt voor vorstbescherming en voor het handhaven van constante temperaturen op vaten, leidingen, kleppen, enz. Met uitzondering van de aansluitingen kan de verwarmingskabel worden ondergedompeld in vloeistoffen. Indien gebruikt in een agressieve omgeving (de chemische of petrochemische industrie), laten we de verwarmingskabel achter met een speciale chemisch resistente buitenmantel (fluorpolymeer).

De matrix is ​​het belangrijkste kwaliteitsaspect voor zelfregulerende verwarmingskabels. Om de grootst mogelijke invloed op dit productieproces te kunnen uitoefenen, vervaardigen wij zelf het granulaat voor de matrix. Als gevolg hiervan is Eltherm een ​​van de beste fabrikanten van zelfregulerende verwarmingskabels ter wereld. Dit wordt ook beÔnvloed door de speciale voorbehandeling van de componenten en onze jarenlange ervaring met deze parameters. We kunnen daarom een ​​constante hoge kwaliteit garanderen.

Innovatieve aansluiting en voeding - El-Clic - Eťn systeem voor alle toepassingen. Het maakt niet uit of u een zelfregulerende verwarmingskabel (types ELSR-N, -LS of -W) wilt aansluiten op de voeding, u hebt een Tee-splice nodig, u wilt twee of drie zelfregulerende verwarmingskabels met vermogen, sluit u gewoon twee of drie zelfregulerende verwarmingskabels aan op elkaar, met het innovatieve snelle verbindingssysteem El-Clic van Eltherm heeft u de perfecte oplossing.

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren