Nederlands
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
20-06-2019  |  1018x
Deel dit bericht

Aluminium profiel frames bouwen met minimale inspanning

Verschillende merken aluminium profielen, op maat bestellen

Bij Techniek Specialist is het zeer eenvoudig om alle onderdelen voor een aluminium profielconstructie te bestellen. Wij bieden aluminium profielen, profielverbindingen en accessoires aan om ieder denkbaar aluminium profielframe te realiseren. De aluminium profielen worden op maat gezaagd of in handelslengtes aangeleverd. Op dit nieuwe online platform kunt u bovendien gemakkelijk een bedrijfsaccount aanmaken waardoor u profiteert van de volgende voordelen:

* Op factuur betalen
* Gemakkelijk orderstatus opvragen
* Online op maat bestellen
* Bestelling in Excel uploaden
* CAD-files downloaden

Alle grote merken aluminium profielen onder n dak

Alle grote merken aluminium profielen zijn op maat te bestellen bij Techniek Specialist. RK Rose+Krieger BLOCAN is het meest prominente merk waar Techniek Specialist exclusief distributeur voor is in Nederland. Alle aluminium profielen, profielverbindingen en accessoires zijn ook te combineren met veel andere producten van dit gerenommeerde merk. Hierdoor heeft u eindeloos veel mogelijkheden voor het realiseren van uw project.

ISB is compatibel met het ITEM profielsysteem. Dit betekent dat de aluminium profielen en verbinders van dit merk uitwisselbaar zijn en perfect op elkaar aansluiten. Een groot voordeel dat ISB biedt is de voordelige prijs. Hierdoor kunt u voor een lager budget uw ITEM aluminium profielconstructie aanpassen met compatibele ISB profielen.

BSB is compatibel met het Bosch profielsysteem. Qua kwaliteit levert u met BSB niets in, maar het werken met BSB profielen scheelt behoorlijk in de kosten. Een aluminium profielenconstructie van Bosch kunt u daardoor voor een voordelige prijs uitbreiden of aanpassen.

Verbindingen en accessoires voor aluminium profielen

Aluminium profielen worden constructies door middel van onze handige profielverbinders. Bij de specialist vindt u verschillende interne verbindingen waaronder schroefbusverbinders en externe verbindingen zoals diverse hoekverbinders.

Bijna net zo belangrijk zijn de verschillende accessoires die beschikbaar zijn voor zowel ISB (ITEM-compatibel), BSB (Bosch compatibel) en BLOCAN RK Rose+Krieger. Op het online platform vindt u onder andere kabelgoten, afdekmateriaal, bevestigingsmateriaal, deuren en ramen, paneel accessoires, transport elementen en vloerbevestiging.

Bezoek Techniek Specialist

Techniek Specialist is het online platform voor de technische B2B branche. Met meer dan 40 jaar ervaring kunt u hier niet alleen terecht voor het bestellen van aluminium profielen maar ook voor vrijblijvend specialistisch advies. Hierdoor kunt u er bij de specialist altijd vanuit gaan dat er iemand klaar zit om mee te denken over uw project.

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren