NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
12-04-2019  |  473x
Deel dit bericht

Copal wint Best Intralogistics Innovation Award in Parijs

Copal Innovation Award winnaar tijdens de SITL beurs

Ons Copal-team is erg blij en trots met het winnen van de Best Intralogistics Innovation Award tijdens de SITL beurs in Parijs afgelopen week.

Ondanks de hoge kwaliteit van de oplossingen van concurrenten, heeft de jury unaniem besloten dat de Best Intralogistics Innovation Award dit jaar naar Copal Handling Systems gaat, voor haar geautomatiseerde oplossing voor het ontladen van los geladen kartonnen dozen uit zeecontainers. Als antwoord op het tekort aan arbeidskrachten in de logistieke sector beperkt het Copal systeem het fysieke werk van repetitieve of herhalende handmatige handelingen.

ęCopal Handling Systems biedt een zeer gewilde automatiseringsoplossing voor het lossen van zeecontainers waarvan de lading in veel landen, met name in AziŽ, handmatig is geoptimaliseerd ten behoeve van een maximale capaciteit. In Europa is het lossen van zulke containers een uitdaging. Met deze 3D-vision-oplossing in combinatie met sensoren en een automatisch plug-in-mechanisme wordt het inbound proces geautomatiseerd, Ľ legt Xavier Derycke, supply chain director van de Rexel Group uit.

ęSinds hun oprichting hebben de Innovation Awards operationele oplossingen beloond waarvan de implementatie en return on investment zijn aangetoond als antwoord op reŽle uitdagingen voor supply chain managers,Ľ zei Alain Bagnaud, algemeen directeur van de pool Transport & Logistics van Reed Exhibitions in Frankrijk en tevens juryvoorzitter.

Elk jaar worden tijdens de Innovatieweek Transport & Logistiek beurs SITL in Parijs, innovatieve oplossingen voor de uitdagingen in de supply chain, op het digitale vlak, het milieu en duurzame mobiliteit bekroond met Best Innovation Awards. De ingezonden dossiers van kandidaten worden geŽvalueerd door een jury van belangrijke professionele beslissers, bestaande uit supply chain-, logistieke en inkoopdirecteuren en hoogleraren.

Enkele weken voor de show vindt een beraadslaging plaats om de genomineerden en de laureaten in 6 categorieŽn aan te wijzen. Aan de winnaars wordt een replica van het hoofd van de beroemde Delphi wagenmenner uitgereikt, die dit jaar een modernisering heeft ondergaan en daarmee voor het eerst in blauw transparant is uitgevoerd.

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren