NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
07-02-2019  |  533x
Deel dit bericht

Load securing (Eumos)

Ladingzekering / Pallet stabiliteit wordt bij Tallpack wetenschappelijk onderbouwd

De Tallpack-Pallet-Stabiliteit-Testmodule is ontwikkeld om inzicht te geven in de werkelijke toegevoegde waarde van stretchfolie onderbouwd met wetenschappelijk onderbouwde meetwaardes. Daarnaast is het een methode om op een betrouwbare manier kostenbesparingen te onderzoeken.
In nauwe samenwerking met de Universiteit van Leuven heeft Tallpack International de Pallet-Stabiliteit-Testmodule ontwikkeld om onze relaties te laten zien welke stretchfolie voor welk doel het meest geschikt is, waarbij optimale pallet stabiliteit voorop staat.
De focus van Tallpack International op transportverpakking voor opslag, transport en ladingzekering sluiten aan bij de Eumos EN-40509 internationale doelstellingen en afspraken betreffende ladingzekering.

Met het complete productenpallet van Tallpack International, betreffende palletiseren, omsnoeren met staal- of kunststofband, wikkelen of rekhoezen speelt transportveiligheid een cruciale rol. Tallpack geeft een onafhankelijk advies voor de juiste combinatie van folie en product. Door te blijven innoveren en de markt op de voet te volgen is Tallpack in staat om voor u in kaart te brengen of de gekozen folie de beste is voor uw de toepassing. Daarmee garandeert Tallpack de beste prijs/kwaliteitverhouding.
Wilt u een ĎTallpack-Pallet-Stabiliteit-Testmoduleí eerst zien? Op de Empack Utrecht zal Tallpack deze test demonstreren.

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren