NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
18-12-2018  |  638x
Deel dit bericht

FinanciŽle impuls techniekonderwijs

5.000 euro per school

Het Nederlandse kabinet heeft bekend gemaakt 100 miljoen euro extra per jaar beschikbaar te stellen voor het techniekonderwijs. Om in aanmerking te komen voor financiering moeten vmbo-scholen 10% cofinanciering vanuit het bedrijfsleven in hun plannen opnemen. MKB-metaal gaat 1 miljoen euro steken in de sector vmbo-techniek.

Samen met het MKB-metaal opleidingsfonds OOM heeft de organisatie een ondersteuningspakket, met de naam CoFi-kit Metaal, samengesteld voor alle vmbo-techniekscholen. Dit komt neer op 5.000 euro per school. Daarnaast worden stageplaatsen, gastlessen, excursies en docentenstages geregeld.

Het budget kan naar eigen wensen van de school ingevuld worden. Als er metaalbedrijven zijn die meer willen doen voor een bepaalde school, kan de CoFi-kit worden uitgebreid. MKB gaat ervan uit dat 200 vmboscholen van de regeling gebruik kunnen maken. De achterliggende gedachte is dat scholen die een hechte band hebben met het omringende bedrijfsleven, betere resultaten boeken, aldus MKB-metaal.

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren