NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
14-11-2018  |  1037x
Deel dit bericht

Nieuwe Lödige menger voor frictiemateriaal

Lödige Maschinenbau GmbH presenteerde op de Solids in Dortmund zo’n 70 jaar na de patentering van haar ploegschaarmenger, een nieuw model dat specifiek is ontworpen voor de menging van grondstoffen voor vezel versterkte rem- en frictiecomposieten in de automobielindustrie.

De nieuwe menger verwerkt grondstoffen met zeer uiteenlopende stortdichtheden: poeders, fijne kristallijne materialen, harsen en een vezelige aramide-pulp. Het is daarbij van groot belang dat met name de vezelige pulp homogeen over het mengsel wordt verdeeld. Hiertoe is een krachtige installatie ontworpen met een specifieke mengprincipe dat segregatie uitsluit. Stervormige choppers dispergeren de vezels zonder deze te beschadigen.

De mengwerktuigen homogeniseren het mengel zodanig dat binnen 6 tot 8 minuten en zonder significante warmteontwikkeling een vrij stromend eindproduct ontstaat waarmee persgereedschappen eenvoudig kunnen worden gevuld. Bij de verwerking van warmtegevoelige harsen kan de menger worden gekoeld of verwarmd.

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren