NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
23-08-2018  |  1529x
Deel dit bericht

Engineering van procesinstallaties op IP2018

Diverse presentaties en hotspots op Industrial Processing

Om een procesinstallatie optimaal te ontwerpen is een geraffineerde engineering nodig. Iedere klep, leiding, instrument, drukvat en tank moet perfect op elkaar aansluiten. Alle individuele componenten creŽren samen een geheel. Onder meer voor de chemische, farmaceutische, levensmiddelen en petrochemische industrie biedt Industrial Processing alle specialistische kennis over de procestechniek op component- en installatieniveau.

Hoe kiest u bijvoorbeeld het perfecte tankontwerp dat voldoet aan de gewenste hygiŽnische voorschriften? Marcel Houtzager van Altermij-De Gouwe houdt op woensdagochtend 3 oktober een presentatie over ďSanitair versus EHEDG (European Hygienic Engineering & Design Group) in een tankontwerpĒ. Hoe herkent u de waarde van EHEDG? Het verschil tussen een sanitaire en de EHEDG uitvoering in het tankontwerp worden besproken en uitgelegd. Want de eisen zijn vaak onduidelijk; hoe letterlijk worden behoeftes bedoeld? De wens in het ontwerp is EHEDG maar prijstechnisch bedoelt men vaak sanitair. Aan de hand van praktijkvoorbeelden zal Marcel Houtzager dit uitleggen.

Op de beursvloer van de Industrial Processing vindt u van 2 t/m 5 oktober een verzameling aan specialisten in het gezamenlijke Machevo Hotspots paviljoen van de Machevo & Bulkvereniging. Hier exposeert onder andere Ziemann Holvrieka, als fabrikant van roestvaststalen tanks tot aan ontwerper van totale procesinstallaties voor de voedingsindustrie, de chemie en bierbrouwerijen. Hun R&D staat garant voor een verhoogde duurzaamheid, efficiente en flexibele productieprocessen.

Ook treft u JME Technische Handelingsonderneming dat voor de chemische, farmaceutische, levensmiddelen en petrochemische industrie hoogwaardige en innovatieve technische industriŽle producten en componenten levert.

Zowel standaard als taylor-made oplossingen van hoogstaande kwaliteit worden geleverd voor het transport en de opslag van vloeistoffen, chemicaliŽn en vaste stoffen. Alle containers en IBCís voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid, transportvoorschriften en hygiŽne inclusief gewenste aansluitingen en samengestelde uitvoeringen, met of zonder frame en in verschillende roestvaststaal soorten passend bij uw product en gebruik. Uw product is verzekerd van een goede verpakking.

Bedrijfsinformatie

Gerelateerd event

Gerelateerde berichten

Seminar Procesoptimalisatie op Industrial Processing 2018 Optimaliseren van processen door technologische versterkingen
Seminar Procesoptimalisatie op Industrial Processing 2018
Optimaliseren van processen door technologische versterkingen De inhoud van dit seminar is gericht op het optimaliseren van processen door technologische versterkingen. De sprekers behandelen ieder hun eigen onderwerp van dit vraagstuk. Onderwerpen zoals technische verbeteringen, logistieke optimalisatie, digitalisering, robotiseren en verhogen van efficiency in het proces ťn productiviteit komen aan de orde. Zo spreekt Erik Wisselink van Ziemann Holvrieka over hoe het juiste tankontwerp zorgt voor efficiŽnter werken. Gaat Wolfgang Steigner, van Flottweg, in op íProcessoptimlaisation in seperation technologyí. En neemt Ystral Benelux u mee in de íBasics of powder wetting - highly efficient dispersion technology based on rotor-stator designí. UIteraard is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen en kunt u tijdens de pauze kennis en ervaring delen met de andere deelnemers. Na de pauze vervolgt het seminar met Ted van Bavel van TBMA; Ted heeft het over robotisering binnen de procesindustrie. Waarna Geoffrey
06-07-2018  |  1303x  |  Kort nieuws  | 
Sterk trefpunt voor vaste stoffen Vooruitblik naar de Industrial Processing
Sterk trefpunt voor vaste stoffen
Vooruitblik naar de Industrial Processing Tijdens de Industrial Processing beurs zijn er veel equipmentleveranciers, dienstverleners en system integrators aanwezig die een sterke positie in de stortgoedmarkt innemen. Naast bedrijven die met een eigen stand hun laatste innovaties tonen, zijn er ook veel deelnemers op de Machevo Hotspots die noviteiten voor het productieproces te zien. IndustriŽle eindgebruikers kunnen bij Engisol terecht als ze op zoek zijn naar innovatieve proces oplossingen voor vaste stof processen. In het bijzonder kunnen ze kennis maken met de laatste nieuwe ontwikkelingen op het gebied van grove en fijne vermaling van granulaire producten en ingrediŽnten tot fijne poeders. Op het vlak van drogers, indampers en membraanfiltratie maken de beursbezoekers kennis met een nieuwe sterk groeiende speler. Overige exposanten hebben specifieke deskundigheid voor optimalisaties op het gebied van filtratie, zeven en mengen van poeders en andere droge stoffen. Daarvoor kunt u onder meer terecht
04-06-2018  |  1293x  |  Kort nieuws  | 
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren