NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
09-08-2018  |  1267x
Deel dit bericht

Emerson voltooit acquisitie Aventics

Overeenkomst breidt het bereik van Emerson uit in de Fluid Automation

St. Louis, 17 juli 2018 - Emerson (NYSE: EMR) heeft vandaag bekendgemaakt dat het de aankoop van Aventics heeft voltooid, een wereldleider op het gebied van slimme pneumatica-technologieŽn voor toepassingen in de machine- en fabriekautomatisering. De acquisitie zal het bereik van het bedrijf in de groeiende fluid automation markt van $ 13 miljard aanzienlijk vergroten en de aanwezigheid van Emersonís automatiseringstechnologie in Europa verstevigen.

Aventics is een sterke aanvulling op de mogelijkheden en oplossingen van Emerson op belangrijke discrete en hybride automatiseringsmarkten. De overname creŽert een van de breedste portfolioís van fluid control en pneumatische apparaten die detectie- en bewakingsmogelijkheden bevatten om de uptime en prestaties van systemen te verbeteren, de veiligheid te vergroten en het energieverbruik te optimaliseren.

Aventics, met kantoren in Laatzen, Duitsland, heeft wereldwijd ca. 2.100 werknemers en vijf productielocaties.

Over Emerson

Emerson (NYSE: EMR), met het hoofdkantoor in de V.S., St. Louis, Missouri, is een mondiaal technologie- en engineeringsbedrijf en biedt innovatieve oplossingen aan klanten in industriŽle, commerciŽle en residentiŽle markten. De business unit Emerson Automation Solutions helpt fabrikanten in de procesindustrie, discrete of hybride productie om hun productie te maximaliseren, personeel en milieu te beschermen en gelijktijdig hun energieverbruik en operationele kosten te verlagen. De business unit Commercial en Residential Solutions biedt persoonlijk comfort en gezondheid, bescherming van voedselkwaliteit en -veiligheid, verdergaande energiebesparing en creŽert een duurzame infrastructuur. Ga voor meer informatie naar Emerson.com


Forward-Looking and Cautionary Statements

Statements in this press release that are not strictly historical may be Ēforward-lookingĒ statements, which involve risks and uncertainties, and Emerson undertakes no obligation to update any such statements to reflect later developments. These risks and uncertainties include economic and currency conditions, market demand, pricing, protection of intellectual property, competitive and technological factors, and the impact of the Tax Cuts and Jobs Act, among others, as set forth in the Companyís most recent Annual Report on Form 10-K and subsequent reports filed with the SEC.

Bedrijfsinformatie

Gerelateerde beurs

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren