NL
UK
 Supplier sign in
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
10-07-2018  |  1257x
Deel dit bericht

Trillende zeef verwijdert overmaatse verontreiniging

In 2017 steeg de wereldwijde verkoop van huisdierenvoeding tot ongekende hoogte, en de markt bereikte een omvang van naar schatting 60 miljard euro. Gedroogd huisdierenvoeding, het meest verkochte huisdierenvoeding product, zag een stijging van de vraag van 12% tot meer dan 28 miljoen ton. Nu de wereldwijde markt voor huisdierenvoeding en veevoer blijft groeien, moeten fabrikanten hun productie verder optimaliseren om aan de toegenomen vraag te kunnen voldoen, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Eťn manier om de productkwaliteit te beschermen, is het installeren van een scheidingsapparatuur om de gedroogde ingrediŽnten en poeders die worden gebruikt in de productie van (huis)dierenvoeder te controleren en overmaatse deeltjes en verontreiniging te verwijderen.

Deze industriŽle zeef voor gedroogde ingrediŽnten waarborgt de kwaliteit van het diervoer door overmaatse deeltjes en andere verontreiniging uit het product te zeven, zodat een consistente poederkwaliteit en korrelgrootte resulteert. Het gezeefde poeder kan vervolgens worden gebruikt bij de productie van gedroogde diervoedingsproducten, zoals gedroogd voer en snacks voor huisdieren.

Deze trillende zeven zijn vanwege het compact ontwerp gemakkelijk in bestaande productielijnen voor (huis)dierenvoeding te installeren. Door hun innovatieve ontwerp kunnen de apparaten de doorvoer relatief aan het gaasoppervlak verdubbelen in vergelijking met conventionele trilschermen. Dankzij veel beschikbare maten en opties kan de machine exact worden aangepast aan uw behoeften. Om productiestilstand te verminderen kunnen de units eenvoudig worden gedemonteerd en gereinigd zonder gereedschappen.

Contacteer ons om te weten te komen hoe de Russell Compact Sieveģ trillende zeef uw productieopstelling voor de diervoeding kan verbeteren.

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren