NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
17-05-2018  |  1619x
Deel dit bericht

Eerste Technologiedag SKZ voor compounding- en extrusiespec

Bezoek het kunststof centrum SKZ uit Würzburg op 20 juni

Op woensdag 20 juni organiseert het kunststof centrum SKZ uit Würzburg de eerste Compounding en Extrusie technologiedag. Op deze dag zijn er boeiende lezingen van machinefabrikanten, praktijkblokken met innovatieve verwerkingsprocessen en is er voldoende ruimte om in een ontspannen sfeer kennis te maken met experts op het gebied van onderzoek en industriële ontwikkeling. Brabender Technologie is één van fabrikanten die u op deze dag kunt ontmoeten.

Onderzoek en ontwikkeling

Al meer dan 15 jaar heeft de industrie de mogelijkheid om samen met de SKZ onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten uit te voeren in het meer dan 1.500 m² tellende, volledig uitgeruste compounding- en extrusietechnologiecentrum. Binnen talrijke samenwerkingsverbanden zijn reeds verschillende machinesystemen ontwikkeld, is er procedurele knowhow opgebouwd en zijn er problemen opgelost door industriële klanten.

Op maat gemaakte materialen

Het technisch centrum van SKZ is uitgerust met bijna alle machineconcepten die op de markt beschikbaar zijn voor de verwerking van kunststoffen. SKZ biedt, in samenwerking met andere bedrijfseenheden, alle opties voor het verwerken van vragen uit de markt en dus ook voor het verbeteren van producten.

Extrusieprocessen en procesontwerp

Extrusie is een continu proces voor de productie van kunststofprofielen van verschillende geometrieën. De afdeling SKZ processing technology biedt verschillende extruders en de nodige randapparatuur aan voor de productie van buizen, folies en profielen, die nauw zijn afgestemd op industriële installaties. Met deze apparatuur kunnen bestaande productieprocessen worden geoptimaliseerd, nieuwe processen worden ontwikkeld en monsterhoeveelheden worden geproduceerd.

Over SKZ

SKZ is een geaccrediteerd opleidingscentrum van de DVGW in Würzburg en biedt praktijkgerichte cursussen met erkende kwalificaties aan voor de kunststofindustrie. Opleidingen voldoen aan de DVS, DVGW, AGFW of EN-richtlijnen.

Bedrijfsinformatie

SPS | Solids Process Solutions
SPS | Solids Process Solutions
Exclusief Agent voor België en Nederland van : Brabender Technologie GmbH & Co KG 25 jaar samenwerking en specialist in volumetrisch en gravimetrisch dosering van poeders, vezels, pellets, granulaat, rework, snippers, gravimetrisch vloeistof dosering Extruder Experts GmbH & Co KG Fabrikant en specialist in: Prestatieverhoging van meer dan 40 merken co-rotating twinscrew extruders. Zeer slijtvast speciaalstaal voor hoogwaardige schroef-, kneed- en meng elementen, assen en behuizing. Verbeteren van koeling met Cool and Clean concept (patent). ECON GmbH Toonaangevende fabrikant en innovatieleider in : Onderwater granuleersystemenm Energie zuinige en thermisch geïsoleerde die plate (patent), Lucht granuleersystemen. Compleet met zeefwisselaar, opstartventiel en pelletdroger. Pyrolyse ovens met actief koolstoffilter. Bay Plastics Machinery Fabrikant en specialist in : Degelijk en robuust maatwerk van streng granuleersystemen, 25mm – 1.000mm breed. Waterkoelbaden, koelbanden, airknives, streng ontwatering. Ook Micropellets 125mµ – 1mm Fabrikant van onderdelen voor alle merken streng granulatoren zoals Scheer, Automatik, Rieter. Inspection Technologies Fabrikant van continue InLine Inspectie van Pellets (detectie van black specks, grootte, tails, verkleuring).Het systeem is klein van formaat, gemakkelijk te integreren in een extrusie proceslijn, eenvoudig te bedienen en heeft een betaalbare prijs. SPS | Solids Process Solutions directe levering van machinefabrikant naar eindgebruiker
Laatst bijgewerkt: 13-03-2020
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren