NL
UK
 Supplier sign in
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
09-05-2018  |  1560x
Deel dit bericht

IndustriŽle zeefmachine voor bulk laden van marmerpoeder

Francis Flower is een specialist in beheer, opslag en verwerking van mineralen. Het bedrijf biedt hoogwaardige mineralen in poedervorm, kalksteenpoeders en superfijne witte marmerpoeders voor diverse industriŽle en consumentenproducten.

Een belangrijke zakelijke focus is het terugwinnen en recyclen van minerale bijproducten. Dit vermindert de behoefte aan delfstoffenwinning en storten. Het superwitte marmerpoeder dat in de Fordacal fillers en extenders van Francis Flower wordt gebruikt is gemaakt van gerecycled marmer. Om de hoogste kwaliteit poeder te bereiken, moet een consistente deeltjesgrootte worden gegarandeerd. Het bedrijf gebruikt Russell Finexí industriŽle scheidingsapparatuur voor dit proces.

Francis Flower had een zeef nodig die in 30 minuten een tankwagen van 28 ton kan laden. Met zijn hoge zeefcapaciteit bleek de Russell Compact Sieveģ de beste keuze voor deze toepassing. Dit mobiele zeefsysteem voor bulkmateriaal wordt geplaatst tussen de bulksilo en de tankwagen om het marmerpoeder te screenen voordat het wordt verscheept. Om een gemakkelijke verbinding en snel laden van de tankwagens mogelijk te maken, wordt de trillende zeef met behulp van een telescopische arm in positie gebracht boven de tankwagen.

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren