NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
27-05-2015  |  1395x
Deel dit bericht

Inrato levert Eloshield gevarenzone bewakingssysteem

Badge en detectiezone voor veilige werkplek

Een veilige werkplek in gevaarlijke (machine)zones. Inrato International uit Dalfsen levert sinds kort het Eloshield gevarenzone bewakingssysteem, dat met een badge voor werknemers en een detectieveld bij machines levensbedreigende ongelukken voorkomt.

De medewerker draagt een operatorbadge die een onschadelijk elektronisch veiligheidsschild rondom de persoon genereert, het operatorveld. De gevaarlijke (machine)zones zijn uitgerust met een antenne, waardoor een detectieveld ontstaat. Zodra de onzichtbare velden van medewerker en machine elkaar ’raken’, wordt er alarm geslagen en stopt de machine.

Veilig en eenvoudig

Veilig en eenvoudig, dat zijn de kernwoorden voor het Eloshield gevarenzone bewakingssysteem. ’Het is bijvoorbeeld vrij van SIM-kaarten, aanmeldprocedures en daardoor vooral gebruiksvriendelijk. Bovendien is het toepasbaar op elk type machine’, legt Leendert Jan IJspeert van Inrato International uit.
Door de inzet van het systeem wordt niet alleen de veiligheid op de werkplek verhoogd, maar worden de bedrijfsprocessen ook minder vaak verstoord.
’Dankzij het Eloshield systeem is er veel minder stagnatie op de machinelijnen, omdat er nog voordat het misgaat wordt ingegrepen. Dat komt de productie en de betrouwbaarheid van levering ten goede.’

Uitbreidingen

Het systeem is op maat leverbaar door de diverse mogelijkheden tot uitbreiding. Zo kunnen ook voertuigen worden voorzien van een detectieveld om aanrijdingen tussen medewerkers en bijvoorbeeld heftrucks te voorkomen. En met de truckbadge kunnen botsingen tussen voertuigen onderling worden voorkomen.
IJspeert: ’We kunnen het systeem ook alleen voor toegewezen personen of voertuigen instellen. Specifieke situaties vragen immers om specifieke oplossingen.’

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren