Nederlands
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Kort nieuws
12-06-2014  |  2770x
Deel dit bericht

Retec is nu exclusief verdeler voor Terwin smeltdruksensoren

Een extra oplossing voor extrusielijnen

Terwin is al sinds meer dan 40 jaar fabrikant van smelt drukopnemers, en is een echt Engels familiebedrijf. Na een jarenlange samenwerking in Amerika, beslisten zij hun eigen smeltdruktransmitter te maken die beter, sterker en ecologischer zou zijn dan de andere. Ze werden gedreven door vakkennis en liefde voor het vak.

Terwin smeltdruktransmitters worden nu, 40 jaar later, over de hele wereld verdeeld, en zijn ze het duurzame en sterke alternatief voor vele andere merken. Kenmerkend zijn vooral de reeks smeltdruktransmitters van 100% RVS, zonder de kwikhoudende vloeistoffen zoals bij de meeste andere merken. Een unieke en gepatenteerde productie, waarbij zowel duurzaamheid als veiligheid primeren.

Tony De Backer van DBT Industry was voorheen agent voor Terwin in BelgiŽ. Met zijn 77 lentes denkt hij nu aan pensioen en draagt hij de fakkel over aan ons. Met veel passie zullen wij Terwin op de Benelux markt gaan verdelen.

Met onze opleiding van Terwin en van het Vlaams Kunststof Centrum (beter: Flanders Plastic Vision) over het echte proces van extrusie achter de kiezen, kunnen we vooruit.
Wij zien in de producten van Terwin een goede aanvulling op de klassieke niveaumelders van UWT die wij al jarenlang in de plastic-industrie inzetten. Wij kunnen klanten een kortere weg naar een feilloze productielijn bieden dankzij deze kwaliteitsvolle merken.

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren