NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
18-09-2013  |  2891x
Deel dit bericht

Adinex neemt de proef op de som tijdens Solids Rotterdam

Interactief seminar verleidt bezoekers eigen product te laten testen op explosierisico`s

Tijdens Solids Rotterdam op 2 en 3 oktober 2013 neemt Adinex de bezoekers mee in de wereld van explosierisico. Zij krijgen de mogelijkheid hun eigen product te laten testen op explosiviteit in het Hartmann apparaat, terwijl zij ook uitgebreid geïnformeerd worden over de juiste maatregelen tegen explosierisico.

Het explosierisico wordt sterk bepaald door de karakteristieken van de stoffen waarmee men werkt, en door de installaties die mogelijke ontstekingsbronnen kunnen bevatten. De maatregelen tegen explosierisico die worden besproken tijdens het seminar, zijn zowel preventief als constructief en geven meer inzicht in de verschillende manieren waarop explosierisico kan worden geanalyseerd.
Adinex is een van de partijen in het seminarprogramma van Solids Rotterdam en is gespecialiseerd in technische schade-expertise. Zij spitsen zich toe op het uitvoeren van technische schade-expertise opdrachten.
Het monitoren van nieuwe ontwikkelingen binnen de branche is voor Adinex onlosmakelijk verbonden met het uitoefenen van hun vak. Het is vanwege deze reden dat hun aanwezigheid op de vakbeurs Solids een perfecte match is en hun seminar een mooie toevoeging op het al bestaande programma.

Een bezoek aan de vakbeurs Solids Rotterdam op 2 en 3 oktober 2013 is, evenals de lezingen, onmisbaar voor iedereen die te maken heeft met de be- en verwerking, opslag en transport van vaste en droge stoffen.

Volg Solids op Twitter of word lid van de LinkedIn Group om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen. 

Bedrijfsinformatie

Easyfairs®
Easyfairs®
Informatie over Artexis Easyfairs Easyfairs en Evenementenhal zijn twee organisaties van moederbedrijf Artexis Easyfairs, die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs Evenementenhal is het bedienen van communities en ‘een beeld te geven van hun toekomst’ op niet te missen evenementen die aansluiten op hun behoeften. Easyfairs Evenementenhal organiseert meer dan 80 evenementen in Nederland. Het portfolio bestaat onder meer uit: Bakkersvak, Dutch Comic Con, Empack, Green Expo, Pumps & Valves, Transport & Logistics, Rundvee & Mechanisatie Vakdagen, Landbouwdagen Intensieve Veehouderij, HortiContact, Transport Compleet, Auto Prof, Bouw Compleet, De Groene Sector, Maritime Industry, Trendz, Aqua Nederland Vakbeurs en Infra Relatiedagen. Easyfairs Evenementenhal beheert 3 eventlocaties in Nederland: Hardenberg, Gorinchem en Venray. Alle locaties bieden uiteenlopende mogelijkheden voor zowel particulieren als de zakelijke markt voor beurzen en congressen, evenementen en concerten, vergaderingen en (bedrijfs)feesten. Iedere locatie beschikt over 30.000 tot 40.000 m2 expositieruimte, moderne restaurants en 4.000 parkeerplaatsen. Easyfairs Evenementenhal streeft ernaar om Nederlands meest dynamische, flexibele en doeltreffende speler te zijn in de evenementensector. Om dit doel te bereiken zet de organisatie de beste marketing- en technologietools in voor haar medewerkers en creëert het sterke merken. ‘Visit the future’ met Easyfairs Evenementenhal.
Laatst bijgewerkt: 19-11-2019

Gerelateerd event

Solids NL 2013 Rotterdam
Op woensdag 2 en donderdag 3 oktober 2013 vindt de vijfde editie van Solids plaats in Ahoy Rotterdam, het enige gespecialiseerde ontmoetingsmoment voor de Nederlands bulk- en stortgoederenbranche in Nederland. SOLIDS is het tweejaarlijks terugkerende evenement dat aandacht schenkt aan oplossingen voor verwerking, handling, transport en opslag van stortgoederen. In het hart van de industriële regio, Rotterdam, verenigt Solids inkopers én leveranciers die zijn gespecialiseerd in de productie en verwerking van poeders, granulaten en bulkgoederen. Oplossingen kunnen worden gedemonstreerd en worden verkocht aan het volledige spectrum van solids-ingenieurs en beslissingnemers. Het werkterrein loopt uiteen van voeding en drank, tabak, mengvoeders, chemie, metaal, plastics en rubber, mineralen, bouwmaterialen, landbouw, meststoffen en farmaceutica. Wilt u in 2013 uw laatste technologieën en innovaties presenteren uit de bulk- en stortgoederenindustrie of bent u juist op zoek naar de laatste oplossingen voor uw probleem? Dan is het een must om aanwezig te zijn op Solids 2013. Daar waar de markt het meest in beweging is en de zoektocht naar innovaties en oplossingen aan de orde van de dag is. Solids 2013 is het ontmoetingsplatform voor de gehele branche. De beurs trekt vele beslissingsbevoegde professionals die op zoek zijn naar oplossingen en mogelijkheden om hun bedrijfsactiviteiten uit te breiden.
_http://linktrack.info/.cluq target=_blank>_
02-10-2013 | Vakbeurs | 2 dagen | Rotterdam | Toegang: Gratis (na registratie)
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren