NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
09-10-2012  |  2824x
Deel dit bericht

Industrial Processing verstevigt positie

Een derde van bezoekers heeft investeringsplannen

Het overgrote deel van de exposanten is goed te spreken over Industrial Processing 2012 . Dit geldt ook voor bezoekers die de beurs in zijn totaliteit beoordeelden met het rapportcijfer 7.2. De beurs viel op door de vele live demo’s en productpresentaties. De meeste bezoekers (84%) zijn betrokken bij investeringsbeslissingen. Een derde van het bezoek is met concrete investeringsplannen naar Industrial Processing gekomen. Gezamenlijk hebben zij 33 duizend gesprekken met exposanten gevoerd.

Project manager Marc Klumper van VNU Exhibitions Europe noemt Industrial Processing een beurs met een vibe. “Het zoemde overal van de innovaties. We waren verbaasd over het grote aantal live demonstraties. Het zijn juist deze exposanten die zich extra in de kijker hebben gespeeld. Het mag economisch lastig zijn, bedrijven met echt nieuws scoren het grootste aantal leads. Over de hele breedte heb ik exposanten gesproken die goed te spreken zijn over hun beursdeelname. De acquisitie voor de volgende editie startte op de eerste beursdag. Een aantal spelers heeft al ingetekend voor 2014. Hieruit spreekt vertrouwen in de toekomst en in Industrial Processing.”

Het bezoekersaantal is uitgekomen op 11.538, een bezoeker bezocht gemiddeld 13 exposanten. Negen van de tien bezoekers (91%) laat in de exit-enquête weten tevreden te zijn over de volledigheid van het aanbod. De belangstelling ging vooral uit naar Proces Equipment (56%), Proces Engineering (42%) en Apparatenbouw (33%).

Op de hoogte blijven van nieuwe product- en brancheontwikkelingen is het belangrijkste bezoekmotief, direct gevolgd door ‘contact onderhouden met bestaande relaties’. Dat de beurs aan de verwachtingen voldeed blijkt ook uit een andere indicator: op de vraag of men van plan is ook in 2014 de beurs te bezoeken spreekt 95 procent de intentie uit om dit te doen.

Machevo & Bulk Vereniging zegt desgevraagd erg te spreken te zijn over Industrial Processing en de samenwerking met VNU Exhibitions. De uitreiking van de Proces Innovatie Prijs op de eerste beursdag wordt omschreven als een ‘ toppertje’. Volgens Marc Klumper laat Industrial Processing zich het best omschrijven als de beurs van de innovaties.


Bedrijfsinformatie

Gerelateerd event

Industrial Processing 2012 Utrecht
Industrial Processing is de grootste en meest complete vakbeurs op het gebied van processing in de Benelux. De volgende editie wordt van 2 t/m 5 oktober 2012 in Jaarbeurs Utrecht gehouden. Industrial Processing wordt gehouden tijdens de Industriële Week, gelijktijdig met Industrial Automation & Drives en Macropak Extra veel demo`s, presentaties en contactmogelijkheden TechTours, innovatieroutes op basis van functie en interesse Lezingentheater, waarin actuele thema`s uit de procesindustrie aan bod komen Kennisvalorisatie op het Innovatieplein Uitreiking Proces Innovatie Award (PIP) Avondopening op donderdag (voor de gehele Industriële Week) Expositieprogramma Procesapparatuur, proces engineering en procesautomatisering Procesoptimalisatie Procestechnologie Explosieveiligheid en CE Markering Solids en Liquids Atex
Op- en overslag Intern transport en extern transport Industriële reinigingstechniek, ontstoffen Meettechniek en regeltechniek Wegen en doseren Industrieel water, proceswater, afvalwater Voedselveiligheid Pompen, compressoren Kwaliteitszorg, analysetechnieken Industrieel onderhoud, maintenance Outsourcing en dienstverlening_
Verder Speciale sectorindeling: Solids - Liquids Expo Match: online catalogussysteem dat het online catalogusprofiel van de exposant actief koppelt aan de interessekenmerken die de bezoeker invult tijdens voorregistratie Meer contactmomenten door nieuwe promotiemogelijkheden. .
02-10-2012 | Vakbeurs | 4 dagen | Utrecht | Toegang: Gratis (na registratie)
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren