NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
26-09-2012  |  2729x
Deel dit bericht

Inadco verwerft wederom de PIP innovator status

Nieuwe techniek vernieuwde generatie vochtanalyser

Inadco neemt ook dit jaar weer deel aan de vakbeurs Industrial Processing 2012 welke wordt gehouden van 2 t/m 5 okt in de jaarbeurshallen te Utrecht. Hier zal de nieuwste versie van onze Vochtanalyser voor stortgoederen tentoon worden gesteld waarmee tijdens de Proces Innovatie Prijs 2012 de innovator status is verworven. Ook in 2010 hebben wij met de inzending van de vorige generatie vochtanalyser de PIP innovator status verworven.

De Vochtanalyse-apparaat is geschikt om het vochtgehalte in stortgoederen te bepalen met een fractiegrootte van 0,01mm tot 80mm, kan In-line of off-line worden gebruikt, heeft een meetbereik van 0,1% -60% op basis van nat en droog en een nauwkeurigheid tot 0,1%. Positieve meetresultaten zijn al behaald met materialen welke worden gebruikt in industrieŽn als Betonfabricage (zand), Bakstenen produktie (klei) en Biomassa-Energie centrales (hout) maar ook in het meten van mais, zout, glas, potgrond en diervoeders.

De beurs loopt van 2 t/m 5 oktober waarbij er op donderdag een avondopening zal zijn tot 20.00 uur.
Op dinsdag 5 en woensdag 6 oktober sluiten de deuren om 17:30 uur en op vrijdag 8 oktober om 17:00 uur.
Heeft u vragen over het meten van vocht in stortgoederen en wilt u de beurs komen bezoeken dan is het mogelijk om op onze website gratis toegangskaarten aan te vragen.

U kunt ons vinden in hal 10 stand D049

Bedrijfsinformatie

Gerelateerd event

Industrial Processing 2012 Utrecht
Industrial Processing is de grootste en meest complete vakbeurs op het gebied van processing in de Benelux. De volgende editie wordt van 2 t/m 5 oktober 2012 in Jaarbeurs Utrecht gehouden. Industrial Processing wordt gehouden tijdens de IndustriŽle Week, gelijktijdig met Industrial Automation & Drives en Macropak Extra veel demo`s, presentaties en contactmogelijkheden TechTours, innovatieroutes op basis van functie en interesse Lezingentheater, waarin actuele thema`s uit de procesindustrie aan bod komen Kennisvalorisatie op het Innovatieplein Uitreiking Proces Innovatie Award (PIP) Avondopening op donderdag (voor de gehele IndustriŽle Week) Expositieprogramma Procesapparatuur, proces engineering en procesautomatisering Procesoptimalisatie Procestechnologie Explosieveiligheid en CE Markering Solids en Liquids Atex
Op- en overslag Intern transport en extern transport IndustriŽle reinigingstechniek, ontstoffen Meettechniek en regeltechniek Wegen en doseren Industrieel water, proceswater, afvalwater Voedselveiligheid Pompen, compressoren Kwaliteitszorg, analysetechnieken Industrieel onderhoud, maintenance Outsourcing en dienstverlening_
Verder Speciale sectorindeling: Solids - Liquids Expo Match: online catalogussysteem dat het online catalogusprofiel van de exposant actief koppelt aan de interessekenmerken die de bezoeker invult tijdens voorregistratie Meer contactmomenten door nieuwe promotiemogelijkheden. .
02-10-2012 | Vakbeurs | 4 dagen | Utrecht | Toegang: Gratis (na registratie)
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren