NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
12-09-2012  |  2748x
Deel dit bericht

Bezoek Vezor Media op Industrial Processing 2012

Win een dinerbon van € 100

Vergeet tijdens de beurs Industrial Processing 2012 niet om in hal 10 naar stand A041 te komen, bij de doorgang naar hal 9.
Daar vindt u Vezor media uitgever van 3 combinaties vakblad, website en nieuwsbrief gericht de (proces) industrie. En u maakt daar kans op een leuke prijs!

Op stand 10.A041 staat een glazen pot vol met M&M`s (voor de oudere generatie: Smarties).
Raad, schat of bereken hoeveel M&M`s (voor de oudere generatie: Smarties) er in de pot zitten. Vul dat in op een deelnameformulier en maak kans op een dinerbon van Ä 100 of ťťn van de tien gratis jaarabonnementen op het vakblad van uw keuze: Solids Processing Benelux, Fluids Processing Benelux of Maintenance Benelux.

In nummer 4 van het vakblad vindt u de beursplattegrond en exposantenlijst van Industrial Processing.


Registreer en vraag een proefnummer van dit blad via de externe link

Bedrijfsinformatie

Gerelateerd event

Industrial Processing 2012 Utrecht
Industrial Processing is de grootste en meest complete vakbeurs op het gebied van processing in de Benelux. De volgende editie wordt van 2 t/m 5 oktober 2012 in Jaarbeurs Utrecht gehouden. Industrial Processing wordt gehouden tijdens de IndustriŽle Week, gelijktijdig met Industrial Automation & Drives en Macropak Extra veel demo`s, presentaties en contactmogelijkheden TechTours, innovatieroutes op basis van functie en interesse Lezingentheater, waarin actuele thema`s uit de procesindustrie aan bod komen Kennisvalorisatie op het Innovatieplein Uitreiking Proces Innovatie Award (PIP) Avondopening op donderdag (voor de gehele IndustriŽle Week) Expositieprogramma Procesapparatuur, proces engineering en procesautomatisering Procesoptimalisatie Procestechnologie Explosieveiligheid en CE Markering Solids en Liquids Atex
Op- en overslag Intern transport en extern transport IndustriŽle reinigingstechniek, ontstoffen Meettechniek en regeltechniek Wegen en doseren Industrieel water, proceswater, afvalwater Voedselveiligheid Pompen, compressoren Kwaliteitszorg, analysetechnieken Industrieel onderhoud, maintenance Outsourcing en dienstverlening_
Verder Speciale sectorindeling: Solids - Liquids Expo Match: online catalogussysteem dat het online catalogusprofiel van de exposant actief koppelt aan de interessekenmerken die de bezoeker invult tijdens voorregistratie Meer contactmomenten door nieuwe promotiemogelijkheden. .
02-10-2012 | Vakbeurs | 4 dagen | Utrecht | Toegang: Gratis (na registratie)
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren